Miért ilyen retek a MÁV?
11
Mert vártuk hogy jöjjön a kaller és eltakarítsa? Nem értem mi ebben olyan nehéz hogy ahelyett hogy a szomszéd kocsiban heverészik elvégezze a munkàját. Miutàn nem csinált semmit mindenki ment de hát végesek a lehetőségek én a kocsi túlvégén húztam meg magam. A másik braindeadnek meg annyit hogy ma 28 fok volt, az ablakok meg be vannak csavarozva nem lehet nyitni mert "klíma működik".
13
Pestről indult és mivel húsvét, voltak bőven. Nem sz első 1-2 nagyobb megálló utàn indult el hanem félúton miutàn már szóltak neki. A szomszédos kocsiban ahol ment a klíma heverészett.
Ismétlem. Jelentetted a MÁVnak? Ha nem, mi a jó édes férfi nemiszervet vársz tőlünk? Párom szülei kalauzok, van rálátásom a dolgokra, nekem az egészből csak az jön le, hogy rohadtul leszarod az egészet, csak idejöttél hisztizni.
#10 ha van klíma, annak működnie kell. Vagy írják ki, hogy NINCS klíma. A "nincs" és a "nem működik" nem ugyanaz.
Ami a csövest illeti: minden kalauznál van mobil, tud rendőrt hívni.
Érdekes, hogy a válaszolók fele jobban tudja, mi történt, mint a kérdező. Ez minden más kérdésnél is így van.
Tegnap Keszthelyről jöttem haza vonattal. Keszthelyről alig indult el a vonat, és jött a kalauz. 7x éves vagyok, mégis elkérte az igazolványom. Bsztgyörgynél váltás volt, az új kalauz újra ellenőrizte e jegyeket, és elkérte az igazolványom, és a Déliig még háromszor jött. Tehát amit a kérdező elvárt, megoldható.
#19: „...Ha pár tíz perccel tovább tart az intézkedés, akkor pedig törlik a járatot is, mert nem éri meg tovább közlekedtetni”
Már megbocsáss, de ez baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!