Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért ilyen retek a MÁV?

Miért ilyen retek a MÁV?

Figyelt kérdés
Ma felültem a vonatra helyjegyes kocsiba hátha nem olyan lepattant. Nem volt klíma az ablakok meg nem nyithatók, egy csöves is beült ott okádott meg krákogott, a kaller féltávnál jött csak amikor kérte a jegyét a csöves krákogott meg hányt megint aztán azt mondta a kaller hogy ő ezt nem bírja elment és vissza se jött. A csöves be is hugyozott. Most komolyan itt tartunk 2024-ben?

márc. 30. 11:53
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
90%
Bocs, de azt meg tudnád magyarázni, hogy te mi a f*szért nem álltál fel és mentél át másik kocsiba, miért maradtál egy fülkében egy maga alá csináló hobóval? Arra nem is gondolsz, hogy simán elkaphattál tőle valami olyan betegséget, amiről lehet még nem is tudsz, mert később fogja aktiválni magát? Erre tudsz értelmes magyarázatot adni?
márc. 30. 20:54
 12/30 A kérdező kommentje:

11

Mert vártuk hogy jöjjön a kaller és eltakarítsa? Nem értem mi ebben olyan nehéz hogy ahelyett hogy a szomszéd kocsiban heverészik elvégezze a munkàját. Miutàn nem csinált semmit mindenki ment de hát végesek a lehetőségek én a kocsi túlvégén húztam meg magam. A másik braindeadnek meg annyit hogy ma 28 fok volt, az ablakok meg be vannak csavarozva nem lehet nyitni mert "klíma működik".

márc. 30. 22:04
 13/30 anonim ***** válasza:
83%
Kedves Kérdező! Egy átlagos kocsi hossza 26 méter körül van, közel 90 férőhellyel és ebből 6-8 szokott lenni a vonaton. A kalauz csak az első jelentősebb állomás után szokott megindulni jegyet olvasni, hogy ne az üres vonaton kelljen végigmennie teljesen feleslegesen. Ha úgy gondolod, hogy jobban tudod végezni a munkáját, akkor jelentkezz kalauznak és mutasd meg hogyan kell ezt csinálni.
márc. 30. 22:14
 14/30 A kérdező kommentje:

13

Pestről indult és mivel húsvét, voltak bőven. Nem sz első 1-2 nagyobb megálló utàn indult el hanem félúton miutàn már szóltak neki. A szomszédos kocsiban ahol ment a klíma heverészett.

márc. 30. 22:18
 15/30 Justinianus ***** válasza:
Hát na, mondjuk a vasútnál még senki nem halt bele a munkába. És még mondják, hogy sz.r állami cégnél dolgozni. :)
márc. 30. 22:55
 16/30 anonim ***** válasza:
#14 Biztosan így volt.
márc. 30. 23:36
 17/30 anonim ***** válasza:
77%

Ismétlem. Jelentetted a MÁVnak? Ha nem, mi a jó édes férfi nemiszervet vársz tőlünk? Párom szülei kalauzok, van rálátásom a dolgokra, nekem az egészből csak az jön le, hogy rohadtul leszarod az egészet, csak idejöttél hisztizni.

márc. 31. 00:40
 18/30 anonim ***** válasza:
85%

#10 ha van klíma, annak működnie kell. Vagy írják ki, hogy NINCS klíma. A "nincs" és a "nem működik" nem ugyanaz.

Ami a csövest illeti: minden kalauznál van mobil, tud rendőrt hívni.

Érdekes, hogy a válaszolók fele jobban tudja, mi történt, mint a kérdező. Ez minden más kérdésnél is így van.

Tegnap Keszthelyről jöttem haza vonattal. Keszthelyről alig indult el a vonat, és jött a kalauz. 7x éves vagyok, mégis elkérte az igazolványom. Bsztgyörgynél váltás volt, az új kalauz újra ellenőrizte e jegyeket, és elkérte az igazolványom, és a Déliig még háromszor jött. Tehát amit a kérdező elvárt, megoldható.

márc. 31. 08:08
 19/30 anonim ***** válasza:
0%
Az a baj hogyha rendőrt hívnak, akkor az alaphangon 40 perc állást jelent. Ha pár tíz perccel tovább tart az intézkedés, akkor pedig törlik a járatot is, mert nem éri meg tovább közlekedtetni és akkor mindenki várhat másfél órát a következőre (ha van). Láttam már ilyet.
márc. 31. 10:29
 20/30 anonim ***** válasza:
78%

#19: „...Ha pár tíz perccel tovább tart az intézkedés, akkor pedig törlik a járatot is, mert nem éri meg tovább közlekedtetni”

Már megbocsáss, de ez baromság.

márc. 31. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!