Szerintetek ebben az esetben át kellett volna adni a helyet?
Figyelt kérdés
Szándékosan így tettem fel a kérdést, a hangsúly a "kellett" szón van most. Helyzet nem túl bonyolult, távolsági busszal utaztam nemrég Pestre, és egy megállóban felszállt egy fiatal pár. Mivel nem volt szabad kettes ülés, csak egyes ülőhelyek, így nem tudtak közvetlenül egymás mellé ülni, hanem egymás mögé, de elég sokáig nézelődtek, hogy van-e hely közvetlenül egymás mellett. Amúgy nem kértek meg senkit, hogy ők szeretnének kettesben ülni és ezért adja át a helyet valaki (máskor már volt ilyen, akkor valaki erre ráállt). Egyébként a következő megállóban felszabadultak helyek és lett szabad kettes ülés. De ilyenkor illik magunktól felajánlani? Szerintem mindenki oda ül, ahol üres hely van, már amennyiben ülni szeretne, arra a fél órára biztosan tudjuk egymás közvetlen társaságát nélkülözni.febr. 19. 12:40
11/16 anonim válasza:
"gondolom nő vagy, férfi ember másik férfinak ilyet nem kíván"
valamit félreérthettél. vagy szerinted férfiként jobb, ha nem a nőd, hanem valaki random ember ül melletted 5 centire?
12/16 anonim válasza:
#11 Néha hadd legyen már nekem is egy kis nyugtom az asszonytól. Mert utazás közben úgysem fogjuk megbeszélni a dolgokat amúgy, mert az is ultranagy bunkóság, amikor valaki hangosan kitárgyalja az életét vagy telefonál a tömegközlekedésen.
13/16 anonim válasza:
#12 ha felkínálják nektek a páros helyet, de te nem akarsz a feleséged mellett ülni, akkor mondod, hogy köszi de nem szeretnénk együtt ülni
ha nincs nyugtod a feleségedtől, utazástól függetlenül mondod neki, hogy szeretnél magadban lenni
kommunikáció, kommunikáció
14/16 anonim válasza:
#13 Az ilyen kommunikáció eredménye a kanapé éjjel. Jézusom, te nagyon fiatal és/vagy nagyon naiv vagy.
15/16 anonim válasza:
#14 megértem hogy könnyebb úgy feldolgozni a saját félresiklott házasságod szar mivoltát, hogy behazudod magadnak, hogy mindenki másé is szar
16/16 anonim válasza:
#15 Nem is vagyok házas. De hadd ne sajnáljam már azokat, akik annyira össze vannak nőve (egészségtelenül), hogy egy 1-2 órás buszutat nem bírnak ki, ha nem egymás mellett ülnek! Az inkább szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!