U torrent 3.6-ost használok - ki kellett húzni a külső hdd-t amiről torrentezek eddig ilyen esetben egy kényszerített újraellenőrzés megoldotta a folytatást ncore aktivitás menüben a status "stopped" a tracker frissítést már próbáltam mit tegyek?
a kliens mit ír ki - hol ?
utorrentben az "állapot" sorban a "seedelés"-t ír - erre gondolsz ?
a kényszerített újraellenőrzés végigment minden torrenten
ha elérte a 100%-ot akkor - "kész" - ezt pedig "indítás" követi
seedeléshez sorbanáll és seedel
az a baj h sok torrent azóta nem frissül h hdd nélkül indult el a gép
hiába fut az utorrent a gépen 600 file-lal
Eltávolítás utorrentből, újra letöltés?
ez brutál sok idő lenne 600 torrentnél
ráadásul én külön kategorizálom a sorozatokat filmeket stb és ott sem mindegy h mappába vagy mappa nélkül töltöttem le...
A kérdés kiírása óta eltelt több mint egy óra, azóta elvileg már kétszer frissített a tracker. Nem változott az oldalon az aktivitásnál jelzett állapot?
A másik probléma, hogy a seedeléshez sorban állnak a torrentek. Ami sorban áll azt nem seedeled, arra "stopped" jelzést ad a tracker is, hiszen nem fut. Ha több torrent fut mint ami a beállításokban meg lett adva korlátozásként, akkor az nem fog elindulni. A kényszerített seed ezt a szabályt bírálja felül, de egyszerűbb a beállításokban az egyszerre futó torrentek számát megnövelni, mint egyesével mindig kényszerített seedbe rakni.
ez a probléma hetek óta fent áll - azóta olvasgatok, próbálkozok - de sajnos az aktivitás nem változik
itt is volt már hasonló kérdés - amire a tracker frissítés volt a válasz, de nekem sajnos nem oldotta meg a bajomat
ncoreon az aktivitás menüben "stopped" a status és a profilomban most csak 28 aktív torrentet látok pedig az utorrentbe 600 torrent fut !
a készerített ellenőrzés után van a sorban állás(értem h ez idő alatt nem seedel), de ez nem tart sokáig és utána seedelest ír ki az utorrent, de ncore nem látja h futnak a torrent fileok
már párszor végig futtattam a kényszerített újraellenőrzést
és seedel
a kényszerített seed az a seedeléskor a kényszerített indítás??
egyszerre futó torrentek számát megnövelni -
beállítások/ további beáll/ sávszél ?
huh itt kicsi értékek voltak megadva - újra telepítettem az utorrentet is amikor próbálkoztam, most itt nagyobbakat adok meg - remélem használ
"a kényszerített seed az a seedeléskor a kényszerített indítás??"
Igen, ez bírálja felül a beállításokban megadott értéket
"beállítások/ további beáll/ sávszél "
Nem, hanem beállítások/várósor/maximális futó (aktív) torrentek száma - 600 futtatásához legalább 600-as érték kell, hogy ne legyen várósor - újratelepítéskor ezt nem állíthattad be.
A keretezett részek:
sajnos nem működik
a kíváncsiság kedvéért:
egy torrentet töröltem az utorrentből
újra letöltöttem a torrent filet és betallóztam az adathoz
és így sem seedeli
Nem kis munka, de úgy ahogy van átállnék qBittorrentre, hátha jobban kezeli. Néhány torrenttel le tudod tesztelni, hogy amit most nem akar futtatni, hátha a másikban jó.
Ja, és még egy lényeges dolog. Ncore-on volt nemrégiben tracker váltás. Ha a régi letöltött torrenteket akarod futtatni, amiben a régi tracker adata van benne, lehet nem fog már kommunikálni, mikor új trackercím lett beállítva. Ezt akkor ki kellett cserélni az összes futó torrenten mindenkinek.
Itt leírják a menetét, amivel egyszerre megcsinálható és nem kell újra hozzáadni őket: [oldal neve levágva]/forum.php?action=comments&thread_id=31269
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!