Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Metrón miért egymás felé néz...

Metrón miért egymás felé néz az üléssor?

Figyelt kérdés

Miért nem előre néznek az ülések, ahogyan bármilyen más tömegközlekedési járművön?

Két dolog:

1) Rendkívül zavaró a velem szemben ülő idegen. Én nem őt akarom látni.

2) Ha nem őt nézem, akkor elnézek fölötte az ablakon, csakhogy a metróalagút tök sötét, ezért az ablak tükörként működik. Magamat és a mellettem ülőket látni benne legalább ugyanennyire zavaró.

Az utasok ehelyett a padlót vagy a telefonjukat nézik, mert máshová nem nagyon lehet már nézni anélkül, hogy össze ne akadjon valakivel az ember tekintete. Azt gondolom, hogy ez nem normális dolog, hogy az utas erre legyen kényszerítve.

Ha az üléssor előre nézne, akkor a belteret lehetne nézni legalább, ha már kint nincsen látnivaló.

2024. febr. 19. 01:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én szeliden de hatarozottan lekuldenelek a metrorol ha ezzel barkit megsertenel oszt menjel gyalog! Ha ennyire utallod az embereket, ne menj a tarsadalomba! Tudod, a kozossegi kozlekedes egymasra figyelesrol is szol! En pl a csinos lanyokra ramosolygok, kedves emberekkel szot valtok. Amikor a metrokat terveztek, akkor még jobban szerettek egymast az emberek. Pl ezert. Menjel gyalog, rajta, kifele, ha nem tetszik hogy a szemedbe neznek! Es lapozd fel a Szentirast, mi sz, hogy emberbarati szeretet...
2024. júl. 14. 12:26
 22/22 anonim ***** válasza:
Ja es ha egyeni lelki problema miatt van, amirol nem tehetsz, akkor van szakszeru segitseg. Az is mas, reszvetem. Ha meg csak gőg, akkor valtoztass.
2024. júl. 14. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!