Mely SUV-kben legalább másfél méter hosszú a csomagtér a második üléssor mögött? Mely SUV-k, vagy terepjárók felelnek meg ennek a kicsi, csak alig egy méter hosszú rakterűek helyett?
Milyen évjáratokban keresgélsz?
Mert pl. egy SUV sem nyújt neked annyit, mint egy Doblo vagy Dokker pakolható csomagtér tekintetében, de egy új Rifter/Berlingo/Combo is tekintélyes csomagtérrel rendelkezik.
Hát ha még egy Hilux-nak sincs másfél méteres platója, akkor nem sok reménysugár maradt. :)
Ezek az USA-béli SUV-k második üléssor mögötti raktere lehet másfél méter hosszú?
XC70-est valaki már lemérte nemrég, érdekes konstrukció, nagynak tűnik, de belül nem nagy. Ha jól tévedek, a csomagtere az üléssor mögött nem volt méter sem.
Igen, te jól ismersz egy vadidegent. Mondhatnál nekem öt számot. Ha nyerünk (már pedig szerinted nyerünk) felezünk.
Ha emberi hangnemben kérted volna, még meg is mondtam volna mi miatt szükséges. Károdra engem te nem érdekelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!