Melyek a legmegbízhatóbb pick-up-ok? Amarokra azt mondják gyári hívás ganyé, L200-asokra meg azt, hogy csak a régebbiek megbízhatóak. Van esetleg a 2015-2020-asok közt ami (legalább) "egész jó"?!
Nálunk a cégnél 2017-es L200-asok vannak. Tulajdonképpen nem rossz autó ha munkagépként tekint rá az ember. Inkább teherautó, nagy luxust nem nyújt. Ezt főleg a beltéri anyaghasználatra értem. Inkább a funkcionalitás a lényeg, mint a jó minőségű anyagok. Hátul a laprugó is elég zötykölődős. Na meg amennyire kívülről nem kis autó, belül annyira meglepően szűk a kaszni. Én csak 180 cm vagyok, de fejtér nem sok van.
A megbízhatóságával viszont nincs gond. Mindig más hajtja, nincs igazán gazdájuk ezeknek az autóknak. Visszük autópályától kezdve a terepre is őket. De komoly meghibásodásról nem tudok. Régebbi generációsról nincs tapasztalatom.
Hilux, ha jó belteret akarsz akkor Land Cruiser.
Alapvetően német párti vagyok, de pick up fronton keleten valamit jobban eltaláltak.
Azt mondjuk nem tudom az Amarokkal mi a gond, ugyanaz a technika, mint a többi hasonszőrű VAG autó, azok meg bizonyítottak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!