Képek lent! A legmegbízhatóbbnak a Lincolnt mondják az amerikai autók közül. Bár így sem életbiztosítás. Ti egy Navigatort, vagy inkább egy Range Rovert vennétek 4-5 évesen, ha a megbízhatóság a cél? Lexus LX 570 elég otromba, nem?
Tehát (szerinted) egy már a Tata (nem a Ford) égisze alatt gyártott öt éves Range Roverben, vagy egy (viszonylag) megbízhatónak mondott Lincoln Navigatorban nem lehet igazán megbízni?
Nem azt mondtam hogy az LX 570-eshez hasonlóan, de legalább úgy-ahogy őt megközelítő megbízhatóságot sem lehet a fenti kettőnél elvárni?
Nem baj, ha kisebb bosszantó hibáik vannak, csak azt várnám, hogy (ha lehet) ne robbanjanak le sehol. Vagy legalábbis kevésszer.
Az hogy jött ki, hogy a Lincoln nem, a Lexus meg otromba?
Igazi batár nagy dög mindegyik.
Ha már farokhosszabbító kell, legyél annyira önálló, hogy tudj választani.
Életed legnagyobb tévedését olvastuk tőled! :D Mielőtt máskor személyeskednél, inkább tájékozódj, nehogy a mostanihoz hasonlóan nagyon mellélőj. ;) CSOMAGTÉR kell, nem phéniszvastagító - rengeteg helyre van szükség. :)
Ezt a szép (főleg belül!) Navigator L megadná, a Range, vagy a Lexi már valamivel kevésbé. De a Range-hez valószínűsítem, hogy hamarabb lesz alkatrész, mint a Lincolnhoz, a Lexus meg bár megbízhatónak tűnik, de iszonyú otromba pofája van, tahó stílusú egy autó, pont, mint az Infiniti QX56. Brrrr...
Na mert a Caddy aztán egy igazán formatervezett autó ugye? ;) Egy autórajongónak, aki nem véletlenül szereti a szépet, soha meg nem fordul a fejében (egynek sem), hogy holmi furgont válasszon, és ebben az a szép, hogy ennek még csak köze sincs az általad írottakhoz. :)
Gyengébbek kedvéért: nem másoknak kell az autónak tetszenie,
Egyedül nekem!
Akkor viszont értelmetlen a kérdés...
Én is autób/zi vagyok, olyan autót vettem ami az én igényeimnek megfelel, nem másokénak.
Nem egészen. Hidd el nekem, nem az. :)
Mivel nekem nagyon tetszik a (írtam is, hogy főleg (az új) belül) Navigator L, ezért nekem ez tökéletesen megfelelne, de annak ellenére, hogy sok helyen azt írják megbízhatóbb egy Lincoln, mint egy Cadillac, nem tudom szabad-e ilyet venni (alkatrész és meghibásodás tekintetében) Európában?
A Land Rover Range Rover esetében pedig (ez is tetszik belül úgy-ahogy) legalább ennyi meghibásodást írnak, de talán (talán?) hamarabb lesz hozzá bármilyen alkatrész, mintha Amerikából érkezne.
Nem tudom szabad-e ezt a két autót EU-ban, Magyarországon megvásárolni/használni, ha az ember azt az egy dolgot szeretné elkerülni, hogy gyakran megálljon?
Más nyavajája lehet tonna szám, de minél kevesebbszer robbanjon le!
A Lexus LX 570 meg olyan randa nekem. Hiába bíznék látatlanul is jobban benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!