Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Tisztelt utastársak, (persze...

Tisztelt utastársak, (persze akinek nem inge, ne vegye magára) miért nyitjátok ki a buszon, villamoson, stb. az ablakot 10-12, de akár 5 fokban is?

Figyelt kérdés
2024. febr. 11. 16:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%
Általában azért, mert szaunát csinál a vezető vagy a kalauz.
2024. febr. 11. 19:19
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
Például azért, mert a legtöbbször átkozottul túl vannak fűtve a járművek, meg lehet dögleni, olyan meleg van, ráadásul elhasznált, állott is a levegő.
2024. febr. 11. 23:11
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
A mi buszjáratunkon nem igazán tapasztaltam ilyet, de megértem ha valaki résnyire kinytja az ablakot, ha túl meleg van, büdös, vagy nincs elég friss levegő. Hála az égnek nálunk a buszban az ajtók nyitásánál mindig elég levegő jön be.
2024. febr. 12. 04:44
 14/19 anonim ***** válasza:
78%
Ritkábban azért is, mert egy büdös csöves utazik a buszon, és hogy ne hányjon be senki a szagától.
2024. febr. 12. 07:52
 15/19 A kérdező kommentje:
Személyes tapasztalat: van egy utastárs, aki szinte kényszeresen törekszik előre, már a megállóban, hogy a buszra szállva el tudja foglalni a törzshelyét, és az aktuális hőmérsékletre való tekintet nélkül, azonnal nyitja az ablakot...
2024. febr. 12. 09:47
 16/19 A kérdező kommentje:
Akkor is, ha 0 fűtés van...
2024. febr. 12. 10:21
 17/19 anonim ***** válasza:
93%
Hogy ő miért nyitja ki mindig az ablakot, azt ő tudja a legjobban, tőle kellene megkérdezned.
2024. febr. 12. 11:52
 18/19 anonim ***** válasza:
59%
Mert b*sztok fürödni,és büdösek vagytok.
2024. febr. 14. 16:30
 19/19 bazaltkaroly ***** válasza:
83%

Pár éve jártam egy rövid ideig busszal. Egyszer-kétszer küldtek valami ezer éves Ikarust, ami úgy fel volt fűtve, hogy a nagy kabátban rendesen csurgott rólam az izzadtság. Eközben odakint -8 fok volt. Mikor leszálltam izzadtan, sikerült is megfáznom. Ekkor örültem volna, ha muzeális korú járművön lett volna egy működő ablak, ami nem volt beszorulva.

#1 Egyébként, ha a mögötte ülőt zavarja a huzat, akkor nyugodtan szólhat, hogy zárják be egy kicsit. Nem fogják lelőni.

2024. febr. 22. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!