Zavarhat valakit az, ha egy utastársa egy fülkés Intercity vonaton, a fülkében sört iszik?
Az, hogy sört iszik, elég általános kifejezés.
Kulturáltan viselkedve megiszik valaki egy doboz sört, vagy kettőt, nem ugyanaz, mint aki nekiáll vedelni.
Részeg utassal nem szívesen utaznak az emberek egy fülkében össze zárva
Igen zavarhat.Én pl-ul fel lennék háborodva,hogyha sört iszik, akkor miért nem kínál meg engem is.
A viccet félre téve,nagyon sok emberke van, akit nem csak a sör ivás,ha nem bármi zavar,ha nem Ő maga csinálja.
Ha valaki beáll a saját udvarára a kamionja vontatójával 2 hetente az Öt zavarja.Ez miatt az önkormányzatnál majdnem elintézte,hogy egy teherautóval behajtani tilos táblát tegyenek ki az utcában és nem a teljes hosszában az utcának ,csak arra a két sarokra,ami közt Ő lakik.A polgármesterrel szoktak csókolózni. összejárni,mert Ö a pénzes bagi bzd meg isten.Aláírást gyűjtöttek,hogy nem zavar senkit és így nem lett tábla.
Ő viszont fogadja naponta a rokonságát és ezek a kcsög majmok nem szállnak ki az autójukból,mint más emberek,hogy csengessenek,vagy lehetne telefonálni is ,hogy itt vagyok,ha nem nyomják a dudát.
Na ez zavar és az a DUDÁLÁS.
Na ez zavar engem,mert aki a vonaton ilyet szóvá tesz,az lehet,hogy sokkal nagyobb szarságot megenged magának mások bosszantására,de az nem számít,mert azt Ő csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!