Akik babakocsival tömegközlekednek, azok általában kapnak segítséget utastársaiktól? És mennyire tartjátok macerásnak a babakocsival való buszozást, villamosozást?
Ha megkérsz valakit, akkor biztosan segítenek. De ha ott állsz és arra vársz, hogy segítsenek, akkor lehet, hogy senki nem fog segíteni.
Én a magam részéről nem segítek, mert kaptam már bunkó válaszokat, amikor megkérdeztem, hogy segíthetek-e. Ha normálisan megkérnek, akkor természetesen szívesen segítek.
Egyébként a járművek nagy része már alacsonypadlós, tehát a legtöbbre egyedül is simán fel tudod vinni.
Érdemes megjegyezni, hogy az egyes típusoknál melyik ajtónál kell felszállni. (Pl. régi ikarusoknál hátsó ajtó, újabb buszoknál középső, stb.)
"Nem tudom megérteni ezeket az embereket."
Ezek csak nők.
Nem bántásból, de a nők igen sokszor és gyakran nem viselkednek normálisan.
A múltkor is kifejtette itt egy nő, hogy ő nem rokkant, hogy előre engedjék, és biztosan csak azért teszik, hogy a se. gét bámulják.
Az ilyen agyi rokkantakon nem lehet segíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!