Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A Wonka filmben milyen típusú...

A Wonka filmben milyen típusú villamos látható?

Figyelt kérdés
Másodjára nézve a filmet feltűnt, hogy a villamoson magyar címer van, valamint amikor Wonka "kalauznak" öltözve van a villamoson, belül megfigyelhető egy "nemdohányzó" felirat is. Esetleg valaki aki jobban otthon van a régi járművekben, meg tudná mondani hogy ez pontosan milyen villamos?

febr. 4. 10:39
1 2
 11/13 6ab352 válasza:
100%

A filmben szereplő villamos egy kellék villamos. Valamikor valós lehetett, de át van alakítva úgy, hogy kerekei vannak és sinektől függetlenül lehet vele közlekedni. A szerelvény alja digitálisan volt rekreálva, hogy úgy tűnjön, hogy síneken közlekedik.

Ez a villamos feltűnt már más WB filmekben is (pl. a Legendás állatok és megfigyelésük első részében) ahol chicago-i villamost alakított.

A Wonka filmben viszont magyar volt. Nem csak a címer, de a felirat is "KÖZPONTI VONAL városi villamos"

Pontos történetet nem tudok róla.

márc. 15. 19:22
 12/13 anonim válasza:
Azért kerestem rá a "Wonka magyar villamosra" a google-on mert nekem elsőre feltűnt az árpádsávos címerek a villamoson. Visszatekertem és megláttam a központi vonal és alatta valami város felíratot. Azt gondoltam egy része itthon lett forgatva csak digitálisan lettek az épületek kiegészítve.
márc. 16. 09:10
 13/13 anonim válasza:
Nekem is Mo. címere tűnt fel.
márc. 30. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!