Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A Wonka filmben milyen típusú...

A Wonka filmben milyen típusú villamos látható?

Figyelt kérdés
Másodjára nézve a filmet feltűnt, hogy a villamoson magyar címer van, valamint amikor Wonka "kalauznak" öltözve van a villamoson, belül megfigyelhető egy "nemdohányzó" felirat is. Esetleg valaki aki jobban otthon van a régi járművekben, meg tudná mondani hogy ez pontosan milyen villamos?

febr. 4. 10:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha lenne róla egy kép vagy videó, könnyebb lenne megmondani.

Szűk metszete lehet azoknak, akik látták a filmet, akik olvassák a kérdést, és akik felismerik a villamost.

febr. 4. 17:31
 2/13 A kérdező kommentje:

Jogos, jogos.

[link]

[link]

Ezeket a képeket vágtam ki a filmből.

febr. 4. 18:19
 3/13 anonim ***** válasza:
0%

Ganz UV lesz

[link]

febr. 4. 19:37
 4/13 anonim ***** válasza:

Annyi biztos, hogy ez nem egy nosztalgiavillamos - azoknak is van pályaszámuk, ennek nincs. Továbbá egyik régi villamoson sem találtam címert, és ilyen szögletes tetejű villamossal sem találkoztam.

Továbbá a filmet Angliában forgatták, így kicsi az esély arra, hogy egy magyar villamost odavittek. Sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy megnéztek pár régi magyar villamost, és összetákoltak valamit - talán voltak magyar szakemberek, vagy csak igyekeztek mindent a lehető legjobban lemásolni. A színterv egyébként népszerű, a milánói villamosok is a régi pesti színterv szerint vannak festve, legalábbis egy részük.

Itt lehet nézegetni a régi pesti villamosokat: [link]

febr. 4. 20:00
 5/13 anonim ***** válasza:
#3 Hát ez a Ganz UV-ra aztán egyáltalán nem hasonlít.
febr. 4. 20:15
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A pályaszámot le lehet festeni, nem jelent semmit hogy nincs rajta.

Lehet hogy ez egy mellékkocsi.

Nem tudsz csinálni több képet? Csak ezért ne kelljen megnézem a filmet.

Kicsit feljavítottam a képet:

[link]

febr. 4. 22:08
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ilyen:

[link]

febr. 4. 22:27
 8/13 anonim ***** válasza:
74%

#3:

Bocs, de a Ganz UV egyáltalán nem így néz ki, még csak nem is hasonlít rá.

febr. 5. 14:41
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem magyar kocsi, az 100%.

Első ránézésre azt mondanám ez egy berlini T24, csak ki vannak emelve a homlokfali szélvédő és az oldalablakok gyárilag "rejtett" osztópálcái:

[link]

febr. 5. 19:18
 10/13 anonim ***** válasza:
#3-as vagyok, arra nem gondoltam, hogy lehet nem magyar is 🤣 Arra gondoltam hogy UV-nak valami régi változata, amiből már nosztalgia villamos sincs, mivel némi hasonlóságot láttam, főleg a #2-es válasz 2. képnél.
febr. 7. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!