A Wonka filmben milyen típusú villamos látható?
Ha lenne róla egy kép vagy videó, könnyebb lenne megmondani.
Szűk metszete lehet azoknak, akik látták a filmet, akik olvassák a kérdést, és akik felismerik a villamost.
Annyi biztos, hogy ez nem egy nosztalgiavillamos - azoknak is van pályaszámuk, ennek nincs. Továbbá egyik régi villamoson sem találtam címert, és ilyen szögletes tetejű villamossal sem találkoztam.
Továbbá a filmet Angliában forgatták, így kicsi az esély arra, hogy egy magyar villamost odavittek. Sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy megnéztek pár régi magyar villamost, és összetákoltak valamit - talán voltak magyar szakemberek, vagy csak igyekeztek mindent a lehető legjobban lemásolni. A színterv egyébként népszerű, a milánói villamosok is a régi pesti színterv szerint vannak festve, legalábbis egy részük.
Itt lehet nézegetni a régi pesti villamosokat: [link]
A pályaszámot le lehet festeni, nem jelent semmit hogy nincs rajta.
Lehet hogy ez egy mellékkocsi.
Nem tudsz csinálni több képet? Csak ezért ne kelljen megnézem a filmet.
Kicsit feljavítottam a képet:
#3:
Bocs, de a Ganz UV egyáltalán nem így néz ki, még csak nem is hasonlít rá.
Nem magyar kocsi, az 100%.
Első ránézésre azt mondanám ez egy berlini T24, csak ki vannak emelve a homlokfali szélvédő és az oldalablakok gyárilag "rejtett" osztópálcái:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!