Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha a vonaton hagytam a fülvédő...

Ha a vonaton hagytam a fülvédőm, akkor előkerülhet a végállomáson? Hol kérdezzek rá?

Figyelt kérdés
Dec. 31-én vonatoztam, a vonatnak Szolnok volt a végállomása. Szerintem a vonaton maradt a fülvédőm, egy szürke kötött, volt rajta egy csillogó kő. Nem értékes anyagilag, de karácsonyi ajándék volt az anyukámtól, és fontos lenne. Ha ma elmegyek Szolnokra, akkor előkerülhet ott valahol? Hol tudok rákérdezni erre a szolnoki vasúton?
2024. jan. 1. 02:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Meglett?
2024. jan. 3. 16:03
 12/12 A kérdező kommentje:
Elsején nem volt nyitva a személyes ügyfélszolgálat. Telefonon azt mondták elsején, hogy nem lett leadva. Azóta nem telefonáltam. Legközelebb jövőhétfőn megyek arra, majd megkérdem személyesen.
2024. jan. 3. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!