Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha a vonaton hagytam a fülvédő...

Ha a vonaton hagytam a fülvédőm, akkor előkerülhet a végállomáson? Hol kérdezzek rá?

Figyelt kérdés
Dec. 31-én vonatoztam, a vonatnak Szolnok volt a végállomása. Szerintem a vonaton maradt a fülvédőm, egy szürke kötött, volt rajta egy csillogó kő. Nem értékes anyagilag, de karácsonyi ajándék volt az anyukámtól, és fontos lenne. Ha ma elmegyek Szolnokra, akkor előkerülhet ott valahol? Hol tudok rákérdezni erre a szolnoki vasúton?
2024. jan. 1. 02:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

[link]

Elsősorban itt, de szerintem reggelnél előbb felesleges, ha le is adták azért kell egy kis idő míg nyilvántartásba veszik.

2024. jan. 1. 03:09
 2/12 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom, hogy mekkora távolság neked Szolnok, esetleg telefonon is érdeklődhetsz, nem adták-e le a talált tárgyak osztályán.

Én a Nyugatiban voltam csoporttársammal, mert a kedvenc esernyője a vonaton maradt, de neki nem lett meg.

Sok sikert!

2024. jan. 1. 03:10
 3/12 A kérdező kommentje:

Kb 20 perc, mindenképp reggel mennék. Csak plusz kitérő lenne a hazaúthoz, mert amúgy Újszászon szálltam át más vonatra.

Egyáltalán holnap(ma) nyitva van a talált tárgyak osztálya?

2024. jan. 1. 03:13
 4/12 A kérdező kommentje:
Illetve telefonáljak oda előtte, vagy csak menjek oda?
2024. jan. 1. 03:19
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
Egy telefont megér előtte, szerintem nyitva vannak, a vasút azért tipikusan olyan ahol ünnepekkor sem áll meg az élet, így mindennek üzemelnie kell.
2024. jan. 1. 03:24
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
Inkább előbb telefonálj oda mielőtt odamész, nehogy feleslegesen menj.
2024. jan. 1. 03:43
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp járj utána, mert én múltkor voltam bent, hát egy csomó cuccot leadnak. Sajnos az enyém nem lett meg, de tényleg, telefon, headset, laptop, minden volt leadva.
2024. jan. 1. 09:14
 8/12 A kérdező kommentje:

Ma személyes ügyfélszolgálat zárva. Valami tipp? Kérdezzem meg a jegypénztárnál?

Nem akarom anyut megbántani, szóval még ma meg kéne oldanom, hátha előkerül, és akkor nem derül ki

2024. jan. 1. 11:58
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
2024. jan. 1. 12:00
 10/12 A kérdező kommentje:

Ha felhívom az ügyfélszolgálatot, és kiderül, hogy adtak le ilyet, akkor visszakapom még ma, vagy csak megtudom, hogy megvan-e és ha megvan, akkor mehetek később?

Csak mert biztos ami biztos alapon elindultam Szolnokon keresni valami boltot, hátha valami nyitva van, és pont találok ugyanolyat😅

2024. jan. 1. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!