Ha a vonaton hagytam a fülvédőm, akkor előkerülhet a végállomáson? Hol kérdezzek rá?
Elsősorban itt, de szerintem reggelnél előbb felesleges, ha le is adták azért kell egy kis idő míg nyilvántartásba veszik.
Nem tudom, hogy mekkora távolság neked Szolnok, esetleg telefonon is érdeklődhetsz, nem adták-e le a talált tárgyak osztályán.
Én a Nyugatiban voltam csoporttársammal, mert a kedvenc esernyője a vonaton maradt, de neki nem lett meg.
Sok sikert!
Kb 20 perc, mindenképp reggel mennék. Csak plusz kitérő lenne a hazaúthoz, mert amúgy Újszászon szálltam át más vonatra.
Egyáltalán holnap(ma) nyitva van a talált tárgyak osztálya?
Ma személyes ügyfélszolgálat zárva. Valami tipp? Kérdezzem meg a jegypénztárnál?
Nem akarom anyut megbántani, szóval még ma meg kéne oldanom, hátha előkerül, és akkor nem derül ki
Ha felhívom az ügyfélszolgálatot, és kiderül, hogy adtak le ilyet, akkor visszakapom még ma, vagy csak megtudom, hogy megvan-e és ha megvan, akkor mehetek később?
Csak mert biztos ami biztos alapon elindultam Szolnokon keresni valami boltot, hátha valami nyitva van, és pont találok ugyanolyat😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!