Beleültem a buszon valami csöves húgyba, miért engedik fel ezeket?
Mert a főnököknek kell a nagy dohány, nem alkalmaznak biztonsági őröket a végállomásokon legalább.
Nekem is van D jogsim, de le nem küldenék egy hajlékonyt, ki tudja mikor bök oldalba egy vajazókéssel, ilyen feltételekkel franc menne el sofőrnek M.O-n.
Budapesten az egyik gyorsjáratra a végállomáson szálltam fel. És egy hajléktalan is. Odamentem a vezetőhöz, hogy tegyen vele valamit, szállítsa le. A válasza az volt: mit csináljon ő vele?
Szóval én szálltam le fizető utas, mert nem akartam végig egy koszos, büdös emberrel utazni. Amíg a vezető nem szagolja és nem lesz tőlük rosszul, addig semmit nem tesznek velük.
Egy jó tanács: mindig ellenőrizd az ülést a kezeddel, mert akkor csak azt kell fertőtleníteni, és nem ülsz bele ilyesmibe.
A rossz hír az, hogy nemcsak hajléktalanok pisálnak és okádnak össze mindent...
Egyébként azért engedik fel, mert nincs ellenőrzés, nincs erre megfelelő személyzet. Nagybátyám buszsofőr, nem a BKVmál, de el sem tudom képzelni hogy a munkakörébe a kidobófiú szerepkör is belekerüljön. Azért életszerűtlen hogy megállónként ugráljon rendet tenni. Inkább nagyon aktív ellenőri és közteres jelenlét kellene, de hát akkor a BKV utasközönségének jó része is háborogna...
3as, azt fogom tenni mostantól, vagy ha nem muszáj le sem ülök.
9es, szerintem csak azok háborognának, aki nem vettek jegyet/bérletet meg talán akik szeretnek enni a buszon. Engem nem zavarna és legalább tisztaság lenne többnyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!