Az ország keleti részében miert csöves vonatok járnak?
A Desiro és a Flirt zónázó vonatok, rövid távra, 100 km-en belül.
Siófokra sem megy Desiro vagy Flirt - pedig az az ország nyugati része felé van.
Debrecenbe pedig pl. zömmel Intercityk járnak és nem csövesek :-)
Tény, hogy a szegedi vonal mostohagyerek a MÁV-nál!
Évekkel ezelőtt elvették az IC szerelvényeket, most vegyes kocsiparkot közlekedtetnek, de a két-három-négy "IC kocsi" után besorozott kocsik esetenként balkáni színvonalúak!
Én a Budapest-Esztergom vonalon közlekedem 2003 óta a desirok járnak, bár az utóbbi időbe vagy mióta újra járnak a vonatok 1 éve de talán kb csak fél éve..napi néhány úgynevezett " csörgő" is közlekedik..gondolom mindg igyan az ..egyet látok reggel 5 kor .. Elvileg fél 9 környekén is megy meg egyszer fél 3 kor délután jöttem haza, pont olyan jôtt..nekem fura..idősebbeknek nyilvan megszokott akik meg iilywnnel járnak mindennap annak meg szinten megszokott.
Úgy hllottam azért van itt ilyen,mert a desirok a balatonra járnak..ma szintén , amikor a nyugatiból jôttem balatonfüred meg valami k nevű település volt a vonatra kiirva,az ment aztán esztergomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!