Hogy tudnék a legkényelmesebben eljutni Kelenföldre vonattal?
Figyelt kérdés
November 16án megyek fel a szüleimhez Pestre vonattal Ácsról így át kell szálnom Tatabányán pótlóbuszra. IC vonatpotlóra fel tudok szállni személyvonatos jeggyel? Tudom, nem kell helyjegy csak azt nem tudom hogy így felszállhatok e a buszra.
Mert az S10es vonatpótló csak Budaörsig megy és onnan megint vonatra kéne szállnom.
Így meg IC pótlóval Kelenföld lenne a végállomás
2023. okt. 28. 10:17
2/5 anonim válasza:
IC-re kell IC pótjegy? ha igen, akkor az IC pótlóra értelemszerűen nem szállhatsz fel személyvonatos jeggyel.
3/5 anonim válasza:
IC pótjegy nincs, helyjegy van, de most az se kell, így bármelyik pótlóra felszállhatsz. Eleve nincs olyan hogy személyvonatos jegy, a menetjegy bármilyen vonatra/pótlóra jó.
4/5 anonim válasza:
Simán felszállhatsz, mert a pótlóbuszra nem kell helyjegy.
Csak így valószínűleg többet kell majd várnod a buszra.
A MÁV ráadásul kifejezetten ezt javasolja:
"A Tatabánya felől Budapest-Kelenföldre utazó utasainkat ugyancsak arra kérjük, hogy lehetőség szerint a Tatabányáról, a Jedlik Ányos utcából induló IC-pótlóbuszokat vegyék igénybe."
5/5 anonim válasza:
Elvinnélek, ha vasárnap mennél, én is ácsi vagyok, de egyébként meg a kifüggesztett tájékoztató alapján vonat, pótló, vonat. Votl már ilyen, követed a táblákat a buszig és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!