1/9 anonim válasza:
Öreg vagyok, nekem a CAF, mert nem kell mászni.
2/9 anonim válasza:
üléseket tekintve is a CAF szerintem
3/9 anonim válasza:
Nekem a CAF, mert sok az ülőhely, jó a szellőzése (MÉG), jellemzően nem fűt dögmelegre, nyáron itt a legjobb a klíma, alacsonypadlós létére relatív normális az utastér, az ülés alakja is elég kényelmes, nekem a színvilág is tetszik (ami részben a BKK, részben a gyártó érdeme).
Legkevésbé meg a Combino, mert kevés az ülőhely és szinte mindig nehéz levegőt venni rajta a szellőzetlen utastér miatt.
4/9 anonim válasza:
Nekem a CAF. Elsőre a "legkényelmesebb" szót "legkényesebb"-nek olvastam :D
7/9 anonim válasza:
A legkényelmesebb valóban a CAF.
A Legkényelmetlenebb viszont a Hannoveri TW 6000, mert azok a műanyag ülések összetörik a valagt.
9/9 anonim válasza:
CAF, mert automata klíma van rajta, nem tudják se kiiktatni, se túlhűteni, így mindig kellemes rajta utazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!