Melyik volt életed legkényelmesebb vonatos utazása?
valamelyik héten Miskolc-Tiszairól a keletibe tartó Sajó IC-n valami oknál fogva 9 ic kocsi volt mindenki beült szépen a saját helyére az első kocsiba zsúfolódott mindenki, én meg hátrasétáltam az egyik kocsiba leültem egy asztalosba és enyém volt egy teljes vasúti kocsi, nem kellett még a Wifin sem osztozkodni senkivel.
Meglepő hogy egy ez MÁV járaton volt, de eddig talán igy volt a legkényelmesebb.
Éjszakaiak közül egy Gyergyószentmiklós-Budapest út, mert a hálókocsikalauzt lefizetve kettőnké volt egy egész fülke a kifizetett négyszemélyes helyett.
Nappal pedig az ICE volt a legjobb, München-Amszterdam között. De ha hazait kell mondani, akkor nálam a Jeti a szűkös ülései miatt nem játszik. Inkább valamelyik Schlieren-kocsis utazást nevezném be a versenybe.
ICE München-Hannover.
A Railjet hozzá képest fapados utánzat.
Egyszer az utolsó szegedi gyorsvonatnak IC szerelványt tettek be, kavarodás volt baleset miatt. Mivel a vonat ilyenkor gyorsvonatként, csak másodosztályú kocsival közlekedik, ezért nyugodtan lehetett az IC első osztályon utazni normál jeggyel.
A legtöbb utas persze nem tudta ezt, így csak hárman élveztük ki a helyzetet.
Nekem 3G IC (ahol asztalok vannak a másodosztályon is).
Az asztalokon felül is tetszett.
Többször megnéztem, biztos jó helyre szálltunk-e, biztos a másodosztályba-e. :D
Utaztam Desiron, Flirt-ön, Talent-en, Posta BHV-n, BHV-n, hernyón, Bz-n és mindenféle belföldi IC-n.
Tehát ez az összehasonlítás alapján képező halmaz.
(Látom, hogy régi a kérdés, de tetszik :P )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!