Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapestről hogy a legkényelme...

Budapestről hogy a legkényelmesebb eljutni Bajára tömegközlekedéssel?

Figyelt kérdés
A lehető legkevesebb átszállással.

2021. máj. 9. 13:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Busszal, ott nincs átszállás .
2021. máj. 9. 13:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Merre laksz? 1. Gemenc expressz vagy Kiskunfélegyházán atszallva.
2021. máj. 9. 15:07
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
Ha ránéznél a térképre látnád hogy van egy jó hosszú út ami összeköti a kettőt,51-es a száma.Megy rajta busz is óránként,kb 3 óra a menetidő de van gyorsjárat ami csak Kalocsán és Budapesten áll meg,azzal kb fél órát meg lehet spórolni.
2021. máj. 9. 15:34
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha bírod a buszt, akkor azzal 3 óra 15 perc a Népligettől, teljesen jó megoldás ez. Amúgy napi egy vonat jár közvetlen, vagy átszállás.
2021. máj. 9. 15:36
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos csak Budapest felé van napi 1(!) olyan járat, ami Kalocsa után csak a Népligeten áll meg. De nem kell aggódni, mert Kiskunlacháza és Népliget között eleve nem állnak meg, utána is csak leginkább a települések központjában (de a legtöbb például be se megy Apostagra).

2021. máj. 9. 15:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A napi 1 közvetlen vonat már majdnem 1 hónapja megszűnt, jelenleg csak busszal lehet közvetlenül eljutni Bajára. A buszok a Népligetről indulnak óránként, 3 óra 15 perc a menetidejük. Ha vonattal mennél, akkor 4-féle úton is mehetsz 1 átszállással, ebből 2 nagy kerülő Székesfehérvár vagy Kecskemét felé, azt nem érdemes választani. A kelebiai személyvonatokról Kiskunhalason tudsz átszállni, a pécsi IC-kről Sárbogárdon tudsz átszállni a Baja felé tartó vonatokra. Mindkét vonat a Keletiből indul, de a kelebiai személyvonat Ferencvároson és Pesterzsébeten, a pécsi IC Kelenföldön áll meg. Nyilván azt is érdemes megfontolnod, hogy a lakhelyedtől hogyan jutsz el ezekre az állomásokra, az is pár plusz átszállás lehet.
2021. máj. 9. 17:20
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Busszal tudsz közvetlenül menni, de nem nagy élmény. Vonattal a pécsi IC-kről Sárbogárdon kell Interregio vonatra átszállni, elvileg jó a csatlakozás. Mindenképp kényelmesebb a busznál.
2021. máj. 9. 18:02
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nemár. Nagyon régen vonatoztam már, de annyira jó volt az a napi 1-1 közvetlen vonat. Ráadásul ünnepekkor és hosszúhétvégén dugig volt egyetemistákkal. Szerintem ez volt az egyetlen értékelhető közlekedés Bajára. A busz katasztrófa, a vonaton meg mindig paráztam nehogy lecsatoljanak és elhagyjanak Sárbogárdon, vagy Kiskunhalason, esetleg csak elfelejtsek átszállni...
2021. máj. 9. 22:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább választanám amúgy a helyedben a vonatot és az egyszeri átszállást, semmint a 3 óra 15 perces buszutat. A vonat kényelmesebb, jobban ki tudod nyújtani a lábad, jobban el tudsz az ülésben helyezkedni, egyszerűbb kimenni mosdóra, ha már sok volt az ülés, simán felállhatsz, és nézelődhetsz ki az ablakon. Szerintem ilyen hosszú útnál kényelmesebb a vonat.
2021. máj. 10. 14:28
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ki akar Bajára menni? Nincs itt semmi.
2021. máj. 19. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!