Akkor most lesz Debrecenben,és Miskolcon tram train?
Figyelt kérdés
Mit hoz a jövő,és az intézkedés?2023. okt. 18. 18:58
21/22 anonim válasza:
20-as köszi a linkeket, nekem ez a hír kimaradt. Mondjuk hozzátéenném idáig sem ez volt a legszebb és legszerencsésebb fekvésű környéke Debrecennek, mostmeg nem elég a reptér még odaépül mellé az akksigyár is, szerintem az jár jól aki eladja az önkormnyzatnak a házát, vagy ha nem akkor esetleg ki tudja majd adni az akksigyárban dolgozóknak, de ott élni nem lehet annyira jó.
22/22 anonim válasza:
21 - szerintem akinek Szepesen megveszik a házát, az megfogta az Isten lábát! (és - állítólag - nem is fizetnek rosszul)
Szinte eladhatatlanok ott jelenleg a házak: 0-24-ig szállnak le-fel a gépek, olyan alacsonyan, hogy meg tudod mondani hogy a pilóta milyen színű nyakkendőt visel...
Biztos hogy a megmaradó házakat jól ki lehet majd adni!
Egy repülőtér sehol sem a legszerencsésebb szomszédság, de Debrecennek nagyon jó hogy van, és üzemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!