Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miskolcon, Debrecenben,...

Miskolcon, Debrecenben, Szegeden milyen gyakran jár ellenőr villamoson?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 17:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miskolcon most a villamosok sem járnak, mivel a zöld nyíl program keretében felújítják a villamospályát és új villamosokat vesznek.
2010. jún. 2. 18:05
 2/11 anonim ***** válasza:
Miskolcon elég gyakran látni ellenőrt(a vili most valóban nem jár)
2010. jún. 2. 18:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Debrecenben én 8 év alatt összesen egyszer láttam.
2010. jún. 2. 21:41
 4/11 A kérdező kommentje:
Meddig tart a felújítás? Milyen villamosokat vesznek?
2010. jún. 3. 09:51
 5/11 anonim válasza:
most a villamospótló buszon egy db ellenőr sincs... de viszont amuyg szokott lenni miskolcon
2010. jún. 3. 15:54
 6/11 anonim ***** válasza:

miskolcon villamospotló működik,ma ellenőrrel is találkoztam (nemhogy küldenék őket inkább homokzsákotpakolni),buszokon is vannak rendszeresen (legalábbis 2,22,14-es buszokon én minimum 2 naponta találkozok velük)

off: villamosok még nem tudni milyenek lesznek,megint visszamondtak vmi pályázatot is őszig fixen nincs villamosunk

2010. jún. 3. 16:41
 7/11 anonim válasza:
én ugyhallotam hogy a nyáron már kész lesz szóval amikor ujra suli akkor már lesznek... meg ez is van kiirva
2010. jún. 3. 17:44
 8/11 anonim ***** válasza:
57%
Debrecenben sok van,mondjuk én aki naponta villamosozok,már arcról ismerem az összeset,úgyhogy csak azért van bérletem,mert szüleim megveszik.Ja és nagyon agresszívek,képesek közterületen is követni,vagy lefogni.Persze ezt nem tehetnék meg,esetleg ha határozottan elkezded a Btk."zaklatás",meg "személyi szabadság megsérétse"paragrafusait idézni,az segíthet.Meg gyorsan el kell szaladni...:D:D Meg az is jó módszer lehet,ha csapatostul blicceltek.Ha például már vagytok ötena,kkor erőfölényben vagytok.:D
2010. jún. 4. 15:23
 9/11 anonim válasza:
Kétszer olyan gyakran járnak, mint a villamosok. Mennek két villamos között is. Úgyhogy ne sétálj jegy nélkül a síneken!
2010. jún. 8. 10:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Én egyetlen napot voltam márciusban és áprilisban Debrecenben és mindkét alkalommal volt ellenőr a villanyoson. Persze lehet csak nekem sikerült kifogni :D
2010. jún. 15. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!