Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Támogatnátok, hogy a MÁV csak...

Támogatnátok, hogy a MÁV csak pályakarbantartással, vasútállomás fenntartással foglalkozzon és a személyszállítást engedje át más szolgáltatóknak?

Figyelt kérdés
A pálya használatáért fizetnének a szolgáltatók míg a MÁV megspórolná a szerelvények üzemeltetési pénzét(ami nem megy azt nem kel erőltetni).

2023. okt. 8. 13:54
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Pályahasználatot a MÁV is fizet de mindegy.
2023. okt. 8. 19:01
 22/33 anonim ***** válasza:
87%
Ami nem megy azt nem kell erőltetni? Akkor mindent le lehetne állítani kb azonnal xD
2023. okt. 8. 23:01
 23/33 A kérdező kommentje:

22# az a szomorú helyzet, hogy igazad van. :(

Csak egy jobbító ötlet jutott eszembe, hogy biztonságosabban-kényelmesebben-gyorsabban és kiszámíthatóbban jussak el a célomhoz.

Van esetleg valakinek jobb ötlete?

2023. okt. 11. 11:26
 24/33 anonim ***** válasza:
57%

Az a gond, hogy nem éred a vasút működését, úgyhogy hiába mondanék bármit...

Amit leírtál az úgy működik régóta.

Nem kell ennél jobb ötlet. Ez így jó. Csak kicsit jobban kellene szervezni a munkálatokat, nem kellen hagyni a mutyit, stb. stb. a szokásos.

2023. okt. 11. 11:32
 25/33 A kérdező kommentje:

Ez így jó? Ezt komolyan gondoltad?

Bz-ről átülök a fecske kocsiba? Ami ráadásul büdös és késik. Ez jó?

Ritkán ülök vonatra csak most szembe jött velem a magyar valóság. Valamint ismerősöktől hallottam és láttam fényképes élménybeszámolót Ausztria-Csehország-Szlovákia vasútvonaláról. Gondolkodtam, hogy sírjak vagy tökön szúrjam magam.

2023. okt. 11. 11:50
 26/33 anonim ***** válasza:
43%

Mondom hogy lövésed sincs a rendszerről.

Nem a MÁV üzemelteti a személyvonatokat, hanem a MÁV-Start!

Bár MÁV leányvállalat, mégis egy külön cég, külön szervezet. Nem szabad és nem is lehet összemosni a MÁV-al.

2023. okt. 11. 11:54
 27/33 A kérdező kommentje:

Értem amit írsz de utasként tök mindegy nekem, hogy mi a cég neve ami elvisz. Engem az érdekel, hogy milyen a szolgáltatás színvonala amiért fizetek.

Az jobban hangzik neked hogy azt írom szüntessük meg a MÁV-Startot és helyette másik cég vigye az utasokat?

2023. okt. 11. 12:05
 28/33 anonim ***** válasza:
43%
A MÁV-Startra szükség van, mellette kellenek kisebb vasúttársaságok, nem helyette.
2023. okt. 11. 12:11
 29/33 anonim ***** válasza:
60%

Nem kell megszüntetni, csak versenyeztetni!

A MÁV-Start közszolgáltatást is nyújt. És te ilyen vonaton utaztál. Ezért nem is értem hogy mi a gond? Van egy alap szolgáltatás ami minimális pénzért igénybe vehető.

Ha komolyabb szolgáltatást szeretnél, akkor azért fizess többet.

Te tipikusan az a figura vagy aki a Ryanair áraiért az Emirates szolgáltatásait várja a fedélzeten.

Vagy a havi 8000 forintos TB befizetése után azt várod, hogy a legelső legyél az orvosi vizsgálaton és aranyból legyen a kilincs is a kórházban.

2023. okt. 11. 12:24
 30/33 A kérdező kommentje:

29# de ha csak Ryanair jár ? Hiába fizetnék többet akkor is csak ez jár.

Az én minősítgetésem helyett légy szíves írd le te hogyan oldanád meg a Bz és fecske kocsik cseréjét.

2023. okt. 11. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!