Támogatnátok, hogy a MÁV csak pályakarbantartással, vasútállomás fenntartással foglalkozzon és a személyszállítást engedje át más szolgáltatóknak?
22# az a szomorú helyzet, hogy igazad van. :(
Csak egy jobbító ötlet jutott eszembe, hogy biztonságosabban-kényelmesebben-gyorsabban és kiszámíthatóbban jussak el a célomhoz.
Van esetleg valakinek jobb ötlete?
Az a gond, hogy nem éred a vasút működését, úgyhogy hiába mondanék bármit...
Amit leírtál az úgy működik régóta.
Nem kell ennél jobb ötlet. Ez így jó. Csak kicsit jobban kellene szervezni a munkálatokat, nem kellen hagyni a mutyit, stb. stb. a szokásos.
Ez így jó? Ezt komolyan gondoltad?
Bz-ről átülök a fecske kocsiba? Ami ráadásul büdös és késik. Ez jó?
Ritkán ülök vonatra csak most szembe jött velem a magyar valóság. Valamint ismerősöktől hallottam és láttam fényképes élménybeszámolót Ausztria-Csehország-Szlovákia vasútvonaláról. Gondolkodtam, hogy sírjak vagy tökön szúrjam magam.
Mondom hogy lövésed sincs a rendszerről.
Nem a MÁV üzemelteti a személyvonatokat, hanem a MÁV-Start!
Bár MÁV leányvállalat, mégis egy külön cég, külön szervezet. Nem szabad és nem is lehet összemosni a MÁV-al.
Értem amit írsz de utasként tök mindegy nekem, hogy mi a cég neve ami elvisz. Engem az érdekel, hogy milyen a szolgáltatás színvonala amiért fizetek.
Az jobban hangzik neked hogy azt írom szüntessük meg a MÁV-Startot és helyette másik cég vigye az utasokat?
Nem kell megszüntetni, csak versenyeztetni!
A MÁV-Start közszolgáltatást is nyújt. És te ilyen vonaton utaztál. Ezért nem is értem hogy mi a gond? Van egy alap szolgáltatás ami minimális pénzért igénybe vehető.
Ha komolyabb szolgáltatást szeretnél, akkor azért fizess többet.
Te tipikusan az a figura vagy aki a Ryanair áraiért az Emirates szolgáltatásait várja a fedélzeten.
Vagy a havi 8000 forintos TB befizetése után azt várod, hogy a legelső legyél az orvosi vizsgálaton és aranyból legyen a kilincs is a kórházban.
29# de ha csak Ryanair jár ? Hiába fizetnék többet akkor is csak ez jár.
Az én minősítgetésem helyett légy szíves írd le te hogyan oldanád meg a Bz és fecske kocsik cseréjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!