Te se utaztál még román személyvonaton... és nem a halál f@szán csak Arad és Temesvár között, rögtön visszasírnád a Fecskét.
Ja vagy jó kis ukrán elektricska, Lvivből Csapra, szó szerint fapados, utána a Fecske Csapról Záhonyba mintha az Orient Expresszen ülnél.
2023. szept. 24. 16:46
2/13 NTBS válasza:
Sokára.
2023. szept. 24. 17:24
3/13 anonim válasza:
Hát minden hónappal, amíg a jelenlegi (gazdaság)poltikai irány van, egy évvel távolabbkerülünk tőle
2023. szept. 24. 17:32
4/13 anonim válasza:
Tipikus magyar. Semmi se jó neki...
2023. szept. 24. 18:40
5/13 anonim válasza:
Pár éven belül jön változás: meg fog szűnni a közlekedés a MÁV összes vonalán.
2023. szept. 24. 18:59
6/13 anonim válasza:
Majd ha kötelező lesz beengedni a magánvasutat és lesz piaci verseny. Addig mindegy, mert így is tele vannak a vonatok, van bevétel az irreálisan magas jegyárakkal amit zsebre lehet tenni (még ha fejlesztenének belőle azt mondanám oké). Majd ha bejön egy magán vasúttársaság aki feleannyiért elvisz ugyanolyan gyorsan a célomhoz ultrakényelmes vonattal, azt fogom választani, nem lesz bevétele a MÁV-nak, kénytelenek lesznek visszapótolni az ellopott pénzt, fejleszteni, majd csökkenteni a jegyárakat, hogy legyen utas. Vagy bezárnak.
2023. szept. 24. 19:23
7/13 anonim válasza:
#6 Ezt a lehetőséget is elqrta valamelyik kormány, ugyanis a MÁV-Cargo-t, a MÁV egyetlen nyereséges ágazatát külön elprivatizálták. Csak a személyszállításból pedig nem lehet nyereséget termelni, így ha csak erre van lehetőség, nem lesz magánvasút.
2023. szept. 24. 19:56
8/13 anonim válasza:
#6 Még csak az kéne, hogy mindenféle magánvasút szaladgáljon itt, mint a 19. században.
2023. szept. 24. 21:36
9/13 anonim válasza:
Nem tudom amúgy merre laksz, de tudom az emberek ha már 1 másodpercet késik a vonat akkor világvége. De itt, pedig kisváros az elmúlt 4 évben egyszer találkoztam fél óra feletti késéssel.
Az ilyen 1-2 percek meg hát köszönöm, már ott elmegy az egész, hogy nem ugyanúgy jár mindenki órája, szóval lehet az én órám siet akár.
2023. szept. 25. 00:56
10/13 anonim válasza:
#9 Akkor nálad valószínűleg a GYSEV szolgáltat. A Keleti-Szolnok vonalon szoktam járni, 2003 óta vonatozok kisebb-nagyobb rendszerességgel. Azóta hétköznap egyszer sem fordult elő, hogy egy vonat pontosan érkezett volna a végállomásra, és mostanában heti 2-3 alkalommal vannak fél órás vagy annál nagyobb késések.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!