Egyetem miatt szeptemberben Budapestre költözök, milyen nagyobb változásokra számítsak miskolciként?
- Nagyobb a forgalom
- Miskolcon csak busz és villamos van, Budapesten troli, metró és hév is.
Kifejtenéd, bővebben, milyen jellegű változásokra gondolsz?
Sokkal több hajléktalan, omladozó infrastruktúra, 3-4x magasabb megélhetési költségek, nyomor, depressziós és elhidegült emberek.
Jó tanulást!
itt a nyóckerben ha sétálsz, akkor majdnem biztos, hogy valaki lehány...
Van dögivel bulizós hely, de majd az évfolyamtársak úgyis berántanak a jóba.
Egy kis bőr szütyőben tartsd a pénzed, a személyi kártyád, meg a diákigazolványt. Azt egy nyakláncon lógasd a pólód alá, ott biztos helyen van.
Én ezt tettem.
#4 alaptalanul és feleslegesen paráztatod ezt a szegény kölyköt. Főleg, hogy nem egy adriai magánszigeten nőtt fel, hanem Miskolcon - szerinted mit nem látott még? 😃
Kérdező, egy fontos különbséget jegyezz meg: a "kell" jövő időben is kell. Ha "kellesz"-t mondasz, egyrészt nem értik, másrészt kinevetnek.
Cseberből vederbe!
Ugyanaz, csak nagyobb kivitelben!
Annyi a különbség, hogy Pest tele van ilyen reménykedő "felköltöző" vidéki sznob csírákkal.
A pestieknek mindig lesz egy régi haverja, iskola- évfolyamtársa, aki miatt midig hátrébb kerülsz a sorban.
Hála az égnek, én megszabadultam onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!