2021. Szeptember 11.-ére (a 9/11-es katasztrófa 20. évfordulójára) az Amerikai Egyesült Államok számít valamiféle nagyobb terrortámadásra? Milyen ellenlépéseket tettek meg ilyen irányban?
Az Egyesült Államok csak magának köszönheti 911-et, azt már nem hangoztatják hogy a Közel-Keletet mennyire parazita módon megszállták az olaj miatt.
Legalja népség és mégis ők a világ közepe mert más népeken nyerészkednek. Ők fogyaszthatnak átlag 2 európai mennyiségű energiát, de ha tenni kéne a klímaváltozás ellen inkább kilépnek...
Én nem szeretem az arabokat, de akkoriban pont nekik nem volt semmilyen érdekük ezt meglépni.
Kíváncsi vagyok ki volt...
Biden jó érzékkel elsőként azt az időpontot tűzte ki a kivonulás végére.
Aztán szóltak, hogy nem túl szerencsés ötlet, ebből lett ez a kapkodás.
Nem számít, mivel az már elmúlt.
Ha valóban iszlám sz~lsőségesek követték el, akkor ők nem a nyugati kereszt~ny időszámítással fognak számolni, hanem a holdévekkel számoló iszlám naptárat használják, ami rövidebb - a 20 éves évforduló már az év elején elmúlt minden további esemény nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!