Csak engem idegesít Kuhár Bence undorító stílusú fröcsögése?
Erre a magyarázat roppant egyszerű.
Egyszerűen le van kenyerezve.
Addig bírtam ameddig lehetőségeihez képest belefektetett x összeget és csinálta ahogy tudta. Azért van akkora nézettsége meg követője hogy abból pénzt keressen s a megélhetése mellett tudná csinálni. Erre egyszer kapott a MÁV-tól egy oylan löketet hogy kapott bérletet minden vonalra 1 évre és bárhová elmehetett ahová akart szinte. Aztán egyszer azt mondták hogy nem, nincs több ilyen és akkor elkezdett tarhálni hogy tudjon venni... pff....
Az a baj vele hogy már agyára ment ez a dolog és már annyira kivesézte a dolgokat hogy már kínjába nem tudja mit kezdjen magával. Megértem hogy ez neki hobbi, és az utókornak akarja megőrizni ezeket a dolgokat meg gyerekeknek is készíti. De azért szerintem már igen csak kivan égve a srác és már nem tud úgy mit hozzátenni és szerintem tuti bekattant és azért írta amit vagy nem tudom.
Régen szerettem, de már szinte unalmas.
Kiment huszadszorra is a Bivalyretre kotoraszni a nehai 51-es villamos utan? :)
39F incel
Hihetetlen milyen emberek vannak.
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!