Vasutasok nektek mi a véleményetek Kuhár Bence "munkásságáról"?
Nem vagyok vasutas, csak vasút- és közlekedésbarát.
Szerintem borzasztóan káros a munkássága. Főleg azért, mert nagyon igénytelenek a videói, nagyrészt csak a ronda fejét kell bámulni. A másik meg, hogy szakmaiatlan is, nagyon buta az az ember, de még arra sem veszi a fáradságot, hogy ha valamit nem tud, akkor annak utánanézzen, pedig 5 perc lenne az interneten elolvasni. Az is nagyon álságos, hogy mikor hivatalos MÁV támogatása volt, akkor csak dicsérte, azóta meg csak kritizálja a vállalatot, meg a magyar vasutat.
Le lehet pontozni a 2-es válaszomat, de attól még igazam van. Persze akik nem hiszik el pl. azt, hogy Kuhár nagyon buta, és sokszor hülyeségeket mond a videóiban, nos nyilván ők maguk sincsenek tisztában a pontos infókkal. Ami önmagában nem baj...de sokkal jobb lenne, ha az ő tudásuk is bővülne egy igazi hozzáértő videói által, de ezt Bencétől nem fogják megkapni.
#3 Persze, a legkitartóbb. Kitartóan gyártja a szenny tartalmat, a pénz miatt.
Ilyen kritikus hangra meg nincs szükség. Olyan kritikus hangra, aki megfelelően tájékozott, és értelmes véleményt tud megfogalmazni, na arra valóban nagy szükség lenne!! Csak hát Kuhár nem ilyen... Az ugyanis nem érdemi kritika, hogy mióta nem támogatja a MÁV, azóta folyamatosan csak szidja, olyan dolgokkal kapcsolatban is, amikre abszolút semmi rálátása sincs, hogy miért úgy van, ahogy.
Nem vagyok vasutas, de pár dolgot azért tudok a vasútról.
Kuhár Bence szakmailag sokszor téved, és szerintem egyébként is többségében élvezhetetlenek, rossz minőségűek a videói. És ugye "Mária Robot emlékhely" - azért ha valaki műsort gyárt, némi alapműveltség azért elkéne...
Mennyiség a minőség rovására megy nála, és néha olyan hatalmas ökörségeket mond, amitől szekunder szégyenérzetem van.
A MÁV már egy sokkal tehetségesebb videóst támogat Trainspot Hungary néven videózik, messze igényesebb tartalmat csinál. Van még rajta kívül is pár videós, akik sokkal jobbak mint az agyonhájpolt Kuhár.
Becsky Andrásnak a régi videóit csodálattal nézem, még csak villanyvasutat irányítottam a szőnyegen, mikor ő már videózott sőt járműveket vezetett.
Van egy másik elvetemült videós, akinek néha feldobja pár videóját, aki gyalog járkál olyan vasútvonalakon, ahol már kb. a múlt században sem volt forgalom és volt mikor szakadó esőben hatalmas bozóton át tört utat úgy sétált az ezer éves síneken. Google-zik, kutakodik, nem a legjobb kamerát használja, és van mikor úgy hadar, hogy alig érteni mit mond, de messze többet tesz bele egy videóba, mint Kuhár valaha, és ahhoz már valami borzasztó kattantság kell, hogy mindenféle szúrós növényeken át törve síneken sétálni, biztosan nem csinálnám utána. Olyan bozótosba mentek be, Szilvásvárad és Putnok között, ahová a kutyámat nem engedném. De egy sűrű dzsungelbe bemenni, hátha találsz ott pár sínszálat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!