Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Kuhár Bence mivel foglalkozik,...

Kuhár Bence mivel foglalkozik, hogy ennyi szabadideje van?

Figyelt kérdés
Szinte minden nap össze-vissza utazgat az országban. Még meg is vágja ezeket a videókat és mellette még el is jár gyúrni.

2023. aug. 8. 11:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
24%
Ki az a Kuhár Bence, mi közöd van hozzá, és miért nem őt kérdezed?
2023. aug. 8. 11:37
 2/17 anonim ***** válasza:
47%

Volt már! De mindegy.

Vélemény: Egy senki ingyenélő szerintem, aki valakinek képzeli magát. Stand upposként kezdte, de annak a többieknél is rosszabb.

2023. aug. 8. 11:40
 3/17 anonim ***** válasza:
69%
Ingyenélő. Ő egy lerobbant bzmot
2023. aug. 8. 12:50
 4/17 anonim ***** válasza:
16%
Olyan rákai filip?
2023. aug. 8. 14:19
 5/17 anonim ***** válasza:
78%

Ajjaj! Ennyi KB fan van itt? Mindenki le van pontozva.

Sajnálom, ő egy öntelt senki, akinek nincs tehetsége a humorhoz, és nincs tehetsége a vasúthoz. Kicsit beszédhibás is.

Hogy miből él azt nem tudom. A vasúttól kapott ajándékot annak fejében, hogy promotálja. De ha csak annyi, amennyit mutatott, annak nincs pénzbeli értéke. A csatornája nem tudom mennyit hoz.

2023. aug. 8. 14:28
 6/17 anonim ***** válasza:
63%
10 perces, mobilos videók. Nem túl igényes, nem?
2023. aug. 8. 15:35
 7/17 anonim ***** válasza:
21%

Vállakozó.

Én kifejezetten szeretem a videóit, mindig friss témák és őszinte is.

2023. aug. 8. 20:16
 8/17 anonim ***** válasza:
79%
Ingyenélő, igénytelen senkiházi.
2023. aug. 9. 13:36
 9/17 anonim ***** válasza:
25%
Azért ennyire ne irigykedjetek már. Ő nem tehet arról, hogy ti még a felét sem értétek el annak, amit ő elért már úgy, hogy csak egy érettségije van, ti kis idegbeteg nyomorultak. Több mint 46 ezer feliratkozója van, az már hoz a konyhára azért, + vállalkozásai is vannak, szóval k*rvára nem ingyenélő, csak ti nem tudtok semmit semmiről az égvilágon, de azért azonnal elkezditek dobálni a szart valakire, mint egy csapat bedilizett csimpánz. A videói meg HD minőségűek attól függetlenül, hogy csak mobillal csinálja, szóval még arra sem lehet azt mondani, hogy igénytelen lenne, ja persze, mert nektek a 4K UHD alatt már nem is létezik képminőség, ugye, mert "vájtszeműek" vagytok mind. Fikáztok valakit csak azért, mert többet ért el az életben mint ti, na ebből is látszik, hogy a magyar nép az egyik legszánalmasabb nemzet egész Európában, dehát ti erre marhára büszkék vagytok, ugye. Ti vagytok a senkiháziak ennyi ésszel szabadlábon. 🖕
2023. aug. 11. 21:27
 10/17 anonim ***** válasza:
78%
Az egész csatornája abból áll, hogy fel-alá vonatozik az országban. Nem tudom, miből él meg a gyerek. Azt látom, hogy nem vitte túlzásba az iskoláztatást, mert igényesen fogalmazni nem tud a parasztja.
2023. aug. 13. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!