Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Kuhár Bence mivel foglalkozik,...

Kuhár Bence mivel foglalkozik, hogy ennyi szabadideje van?

Figyelt kérdés
Szinte minden nap össze-vissza utazgat az országban. Még meg is vágja ezeket a videókat és mellette még el is jár gyúrni.

2023. aug. 8. 11:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%
#9 Nagyon kevesen értenek veled egyet. Mert elég nagy hülyeséget írtál, már bocs.
2023. aug. 25. 22:56
 12/17 anonim ***** válasza:
95%
Kuhár Bencének a videós karrierje úgy indult, hogy Budapest, IX. és X. kerületében megszüntetett vagy lerövidített villamosvonalakat, pontosabban annak máig meglévő nyomait kezdte el kutatni, vizsgálni. Erre a MÁV felfigyelt, amikor már közel 20 ezer feliratkozója van. Megállapodást kötött velük, hogy egyszerre promotálja őket, ill. továbbra is elmondhatja a saját véleményét, kritikáit. A kritikákat viszont nem szereti, így a megállapodás hamar kútba esett. Azért a GYSEV-et sem csak dicséri, ill. az ÖBB esetében is fogalmazott meg kritikákat.
2023. aug. 25. 23:29
 13/17 anonim válasza:
96%

Logopédushoz elmehetne kigyakorolni az s, sz és z helyes kiejtését.

Mondjuk azok után, hogy volt magyartanárom is pösze volt, meg egyes TV műsorvezetők is azok, semmin sem csodálkozok.

2023. szept. 29. 15:45
 14/17 anonim válasza:
92%

7-es: Az tuti, hogy nem egyéni vállalkozó meg nem adószámos magánszemély, mivel nincs benne az egyéni vállalkozók adatbázisában.

Ha pedig társas vállalkozásban dolgozik, ahhoz tudni kéne a cége nevét.

Mi maradt még ki? Alkalmazotti státusz, de nyilván nem tudjuk milyen cégnél vagy szervezetnél dolgozik.

2023. szept. 29. 18:19
 15/17 anonim ***** válasza:
45%

Azért 9-es nem írt hülyeséget.

Lehet, h vannak hibái Kuhárnak, de már röhejes az a szintű gyűlölet, amit kap.

Az meg szintén igaz, hogy a magyar többsége addig profi, míg pofázni és kritizálni kell vkit (természetesen a neten).

A gyakorlatban meg orbitális lúzer a többség, ha kimegyek az utcára, csupa löttyedt sportból felmentett átlagprolit látok, aki semmiben nem emelkedk ki.

2023. okt. 23. 08:15
 16/17 anonim ***** válasza:
95%
Kedves 9es válaszoló, az hogy egy ilyen szar alaknak több mint 46ezer feliratkozója van az csak az emberek igénytelenségét mutatja.
2023. nov. 19. 09:55
 17/17 anonim ***** válasza:
52%
Nem egy IQ bajnok a srác, de egyébént nincs vele semmi baj, sztem egész jók a videói, technikailag se rossz, azért odafigyel, hogy normálisan vegye fel a videókat. Egy csomó olyan magyar és külföldi vonalat bemutat ahol még nem voltam, vagy ahol nagyon rég jártam és jó újra látni. Nem értem miért kell ennyire fikázni, akinek nem tetszik ne nézze. Én se értek vele sokmindenben egyet, de emiatt nem fikázom.
okt. 20. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!