Megtehetem, hogy céltalanul, hobbiból buszozok?
Nem állandóan ugyanazon a járaton kéne ezt művelned, egy idő után unalmas lehet amúgy is. A sofőrnek valszeg az tűnt fel, hogy már sokadjára ezt csinálod, hogy felszállsz, azt órákon keresztül ott vagy a buszon és nem szállsz le sehol, az hogy mindig őt fogtad ki és nem egy kollégáját, meg egyszerű pech lehet. Mondjuk valahol őket is meg lehet érteni, mert egy menetrendszerinti járat nem egyenlő a kiránduló busszal.
Ám egy tuti tipp: növekvő számsorrendben az összes járaton menj végig így, ebben az oda-vissza rendszerben. Fő a változatosság.
Esetleg kéretlenül is mutasd meg neki az érvényes bérletedet, hogy lássa, nem potyázol.
Egyébként nem értem az ilyen sofőröket. A busz így is úgy is megy az adott útvonalon. Ha meg tudott jegyezni, akkor zsúfoltság sem lehet rajta. Akkor meg mi baja van? Elférsz rajta, ahogy a többi utas is.
Egyébként, bár nem ennyiszer, de kíváncsiságból én is mentem ki egyes buszok külső végállomására megnézni, arra mi van és jöttem is vissza ugyanazzal a járattal.
"de az egyik sofőr azt mondta, hogy legközelebb nem fog megállni,mert hogy ő "nem fog engem furikázni", pedig igen,van érvényes bérletem."
Nem fog engem furikázni!! XD XD Bazmeg, az a dolga, hogy az érvényes jeggyel vagy bérlettel rendelkezőket furikázza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!