Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Megtehetem, hogy céltalanul,...

Megtehetem, hogy céltalanul, hobbiból buszozok?

Figyelt kérdés
Szeretem a buszokat meg maga a tömegközlekedés meg a BKK is érdekel. Rendszeresen szoktam egy buszon végállomástól végállomásig, majd vissza ugyanígy utazni. A sofőr a sokadik után viszont már megkérdezte, hogy ezt mégis hogy gondolom meghogy miért furikázok céltalanul.
2023. aug. 17. 06:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, szerintem arra gyanakodott, hogy hajléktalan vagy, mert ők szoktak ilyeneket csinálni. Pláne, ha úgy is nézel ki.
2023. aug. 17. 11:09
 12/20 A kérdező kommentje:
11-es, hát egyáltalán nem nézek ki egy hajléktalannak. 😆😆 Köszi a válaszokat. Bár igazából én is tudom erre a kérdésre a választ,de az egyik sofőr azt mondta, hogy legközelebb nem fog megállni,mert hogy ő "nem fog engem furikázni", pedig igen,van érvényes bérletem.
2023. aug. 17. 13:47
 13/20 anonim ***** válasza:
75%

Nem állandóan ugyanazon a járaton kéne ezt művelned, egy idő után unalmas lehet amúgy is. A sofőrnek valszeg az tűnt fel, hogy már sokadjára ezt csinálod, hogy felszállsz, azt órákon keresztül ott vagy a buszon és nem szállsz le sehol, az hogy mindig őt fogtad ki és nem egy kollégáját, meg egyszerű pech lehet. Mondjuk valahol őket is meg lehet érteni, mert egy menetrendszerinti járat nem egyenlő a kiránduló busszal.

Ám egy tuti tipp: növekvő számsorrendben az összes járaton menj végig így, ebben az oda-vissza rendszerben. Fő a változatosság.

2023. aug. 17. 14:24
 14/20 anonim ***** válasza:
86%

Esetleg kéretlenül is mutasd meg neki az érvényes bérletedet, hogy lássa, nem potyázol.

Egyébként nem értem az ilyen sofőröket. A busz így is úgy is megy az adott útvonalon. Ha meg tudott jegyezni, akkor zsúfoltság sem lehet rajta. Akkor meg mi baja van? Elférsz rajta, ahogy a többi utas is.

Egyébként, bár nem ennyiszer, de kíváncsiságból én is mentem ki egyes buszok külső végállomására megnézni, arra mi van és jöttem is vissza ugyanazzal a járattal.

2023. aug. 17. 14:25
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Jeggyel-bérlettel megteheted. A buszsofőr is valószínűleg csak nem értette, esetleg segíteni akart, hátha eltévedtél. Szerintem ha neki is elmondod, hogy ez neked egy élmény, akkor legyint egyet, mert nem érti, vagy még le is áll veled buszokról beszélgetni. :)
2023. aug. 17. 14:29
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

"de az egyik sofőr azt mondta, hogy legközelebb nem fog megállni,mert hogy ő "nem fog engem furikázni", pedig igen,van érvényes bérletem."

Nem fog engem furikázni!! XD XD Bazmeg, az a dolga, hogy az érvényes jeggyel vagy bérlettel rendelkezőket furikázza.

2023. aug. 17. 17:53
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos a vezér ezt teljesen komolyan gondolja, egyébként próbáltam vele beszélgetni már,de nem az a barátkozós fajta,ahogy levettem, mogorva, de sok kollegájával összehaverkodtam, még a Face-n is ismerősöm az egyik. Neki valamiért nem vagyok szimpi, amúgy első ajtós, így mindig látja is, hogy nem lógni akarok. Megpróbálok nem vele menni, csak én egyébként este, késő este az utolsó járatokkal szeretek menni,eleve akkor van csak időm,plusz hangulatos és kevesen is vannak, néha senki sem. Nincs sok alternatívám. Köszi a válaszokat. ;)
2023. aug. 17. 18:50
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
#17 Vannak sajnos ilyenek. Ez olyan, hogy kocsmárosból sem lesz bármelyik a haverod, akármennyire törzsvendég vagy. Csak buszon még nem is számít rá az ott dolgozó. Ne vedd a lelkedre. :)
2023. aug. 17. 18:52
 19/20 A kérdező kommentje:
Persze,tudom én ezt,pedig amúgy bírtam az öreget. Köszi. ;)
2023. aug. 17. 18:59
 20/20 anonim ***** válasza:
29%
Rugasd ki, nem mondhat ilyet. Vedd fel videora
2023. aug. 17. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!