Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Megtehetem, hogy céltalanul,...

Megtehetem, hogy céltalanul, hobbiból buszozok?

Figyelt kérdés
Szeretem a buszokat meg maga a tömegközlekedés meg a BKK is érdekel. Rendszeresen szoktam egy buszon végállomástól végállomásig, majd vissza ugyanígy utazni. A sofőr a sokadik után viszont már megkérdezte, hogy ezt mégis hogy gondolom meghogy miért furikázok céltalanul.
2023. aug. 17. 06:32
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Ezt tiltja bármilyen szabályzat?
2023. aug. 17. 06:32
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha van érvényes bérleted, akkor annyit utazol, amennyit akarsz, a "miért" pedig nem rájuk tartozik.
2023. aug. 17. 06:34
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk pontosan e hobbimnak köszönhetem, hogy rendkívül sokat tudok nemcsak a városomról, hanem az egész országról. Igazából még csak céltalannak sem mondanám, mert célom volt bejárni az ország teljes vasúthálózatát és Budapest közösségi közlekedési hálózatát. Más kérdés, hogy ilyesmire legeslegfeljebb egyetemista éveiig meg nyugdíjasként van ideje az embernek. A sofőrök nagy ritkán megkérdezték, hova utazok , pláne amikor visszafelé is egyazon járattal mentem, de érvényes bérlettel rendelkezve nem nagyon volt okuk rá, hogy a kérdésen túlmenően bármit is tegyenek.
2023. aug. 17. 06:59
 4/20 anonim ***** válasza:
41%
Amíg van érvényes jegyed, azt csinálsz amit akarsz. Az más kérdés, hogy előbb utóbb feltűnik, hogy zakkant lehetsz
2023. aug. 17. 07:31
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Régen párom munkásszállón lakott és délutánonként unalomból ezt csinálta az 1-es villamoson.
2023. aug. 17. 07:55
 6/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem, bevisznek közveszélyes munkakerülésért.
2023. aug. 17. 07:58
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
4-es, igazából ehhez nem kell zakkantnak lenni. Vagy legfeljebb csak annyira, mint amennyire egy átlagos hobbihoz, mint mondjuk a horgászat vagy a foci.
2023. aug. 17. 08:18
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
#5 a helyében a 2-est választottam volna.
2023. aug. 17. 08:28
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Persze, ha van bérleted, vagy érvényesítesz jegyet.

A sofőrt nem hiszem hogy nagyon érdekelné ki hányszor utazik a buszon amit vezet, amíg nem zavar ezzel másokat.

2023. aug. 17. 10:36
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem viselkedsz zavartan, pl. nem félsz attól, hogy valaki megszólít, senki sem fog veled törődni.
2023. aug. 17. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!