Megteheti az éjszakai járat sofőrje, hogy nem áll meg?
De hallottam már kivozsgálásról, és igaz nem az államügyészség, de nem is az NTSB... Jelen esetben pedig szerintem egy adminisztrációs formaságról lesz szó, amit kiadnak valami R1-es kollagának, aki iktatja, beszél a sofőrtel, aztán nem történik semmi, ráadásul ha van is felvétel azok pont azok amikért kár lett volna eljárást indítani...
Egyébként érdekes, engem még nem hagytak ott a megállóban soha... pedig én is lehetetlen időpontokban tudok utazni, sőt időnként meg is várnak... gondolkozz el, hogy miért...
Illetve őrjöngesz, hiszen aki nem ért veled egyet azt leugatod... lehet ott is így viselkedtél, akkor viszont még meg is állja a viselkedésedre hivatkozva az, hogy kizártak az utazásból... tudod nem elég az érvényes jegy, meg hogy nem bűzlesz, viselkedni is tudni kell...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!