Titeket nem zavar az, hogy az utóbbi időben kifejezetten ellepték a fővárosban a villamosokat az agresszív kéregetők?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy ha te magad jól leb.sznál egy ilyet a villamosról, biztos neked lenne belőle problémád. Pedig a fizető utasok biztonsága a fontos, nem az, hogy az ilyen sz.rjancsik ott teljesen jogtalanul tobzódjanak.
2023. aug. 9. 15:01
11/12 anonim válasza:
Egyszer láttam (többszáz esetből), hogy a közeteresek leszállították őket.
12/12 anonim válasza:
Nem csupán utazás közben találkozol velük, hanem amíg a jegyet vásárolod automatából. Én egy jó ideje nem veszek bérletet automatából (nem miattuk, hanem volt egy incidens, de ezt most nem részletezem, mert nem ez a kérdés), szóval nem tudom, azóta ez mennyiben változott, de amíg vettem, többször előfordult, hogy nem bírtak magukkal. Hiába mondtad, hogy nincs pénzed, még ott maradtak melletted. Ez már csak azért is volt zavaró, mert nagyon nehéz úgy koncentrálni a vásárlás folyamatára, ha közben valaki az aurádban áll. De nem is ez a legrosszabb. Hanem amikor fizetnél és félsz elővenni a kártyát/pénzt, mert elképzeled, hogy az ember egyből kikapja a kezemből és elrohan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!