Városi nem kifejezetten nőies autók?
Figyelt kérdés
Ajánlanátok olyan benzines autókat amik nem túl nagy karosszériájúak 1.4 - 1.8 motorokhoz? De nem is a tipikus nőies formájúak mint pl honda jazz, nissan micra, toyota yaris stb. Amik azért eléggé időtállóak, megbízhatóak, nem a szerviz a második otthonuk de mindezt max 1,5 millió ft-ig? Korban azért 15 év alá nem nagyon szeretnék menni. Kivitel lehet akár cabrio is.2023. júl. 28. 10:44
3/9 A kérdező kommentje:
#1 túl kevés vagy túl sok? Már annyi autót néztem, hogy kifolyt a szemem. Ma jöttem rá pl, hogy létezik vw eos...szóval mivel nem ismerek minden autót ami jó lehetne nekem, gondoltam hátha akad valaki aki ránéz az irományomra és van egy jó ötlete.
2023. júl. 28. 10:54
4/9 anonim válasza:
Ford Focus, Volvo C30 1.6 Ford motorral, Citroen C4 Coupe 1.6 nfu motorral.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Jöhetnek még...!
Azt is megmondanátok, hogy benzinesnek mennyi az a km ami már túl sok? Amivel már nem kellene kockáztatni inkább?
2023. júl. 28. 11:37
8/9 Koaxk Ábel válasza:
Mondjuk amiket felsoroltál azok pont a kisautók, az EOS meg már nem az a méretosztály.
Én amúgy VW Golf, Seat Leon, Audi A3 vonalon nézelődnék, bár az utóbbi lehet nagyon necces ilyen árszegmensben, de nagyjából a 3 autó műszakilag ugyanaz.
Én cabrio-t nem vennék max sokadik autónak, mert inkább több vele a szívás és hibalehetőség mint az a haszon, hogy nyáron pár boldog órát/napot okoz.
9/9 anonim válasza:
audi a3, v dupla v golf, en cabriot nem vennek max sokadik autonak mert inkabb tobb vele a szivas es hibalehetoseg az a haszon hogy nyaron par boldog orat napot okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!