Titeket nem zavar az, hogy az utóbbi időben kifejezetten ellepték a fővárosban a villamosokat az agresszív kéregetők?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy ha te magad jól leb.sznál egy ilyet a villamosról, biztos neked lenne belőle problémád. Pedig a fizető utasok biztonsága a fontos, nem az, hogy az ilyen sz.rjancsik ott teljesen jogtalanul tobzódjanak.
2023. aug. 9. 15:01
1/12 anonim válasza:
Engem nem, én kifejezetten szeretem ha agresszíven kéregetnek.
2/12 anonim válasza:
Azért mert most minden drága lett 1 sör ára 800ft be kerül hivd ki a rendört ingyenes!!! beviszik zaklatásért!!!
3/12 A kérdező kommentje:
2-es, ha ez így van, akkor teljes joggal, nem kértem hogy tarháljon tőlem, vagy hogy egyáltalán zaklasson ilyen hülyeség miatt a mocskos szemétládája
2023. aug. 9. 16:51
4/12 anonim válasza:
Egyre kevesebb ember engedheti meg magának hogy adjanak nekik, előbb-utóbb csak éhen döglenek. Főleg ha egyre többen vannak, mert akkor az a kevés amit kapnak is jobban eloszlik.
5/12 anonim válasza:
Légvonalban 212 km-re Budapest legközelebbi pontjától miért zavarna?
6/12 anonim válasza:
De igen. Hiába a hajléktalantörvény, semmit nem ér, mert nem félnek a büntetéstől - ha belegondolsz, nincs is miért. Inkább azt kellene büntetni, aki pénzt ad nekik. (Gyengébbek kedvéért: aki ételt vagy alkoholmentes italt ad, azt nem.)
7/12 anonim válasza:
Én nem találkoztam a jelenséggel. Tehát nem zavar.
8/12 anonim válasza:
#7 A 4/6-os mindennapos, főleg a Nyugati környékén.
9/12 anonim válasza:
Én a metrón szoktam találkozni velük és rohadtul zavarnak.
10/12 anonim válasza:
Nem tudom elhinni hogy nem lehet ellenük semmit tenni, ezt csak mondják mert nem is akarnak tenni ellenük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!