Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mit akarhatott közölni?

Mit akarhatott közölni?

Figyelt kérdés
Valamilyen kis csávó felszállt a metróra, leült mellém és elkezdett nagyon bizarrul viselkedni. Ez után a kezét a mackónadrágjának a zsebében tartva megkérdezte, hogy tudnék-e adni aprót, és motyogott valamit, amit úgy értettem, hogy fegyver van nála. Ez akkor még nem is nagyon esett le nekem, de mondtam neki, hogy nincs pénzem, és ez után elinalt. Valószínűleg megfenyegetett?

2023. máj. 31. 06:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele, valszeg le akart húzni pár ezressel igen.
2023. máj. 31. 06:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Zavart volt, talán sérült is, örülj, hogy nem lett bajod.
2023. máj. 31. 07:13
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
Javaslom egy könnygáz spray mielőbbi beszerzését. Lehetőleg olyat, amivel zárt térben közelre is lehet fújni.
2023. máj. 31. 07:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
#3 persze, metrókocsiban fujkáljon gázsprével, zseniális.
2023. máj. 31. 12:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Sajnos én is egyre több furcsa egyeddel találkozom a metrón, pedig régebben ott nem nagyon lehetett velük találkozni, inkább más közlekedési alternatívát választottak a problémásabb emberek, ahol kevesebb az ellenőrrel való találkozásnak az esélye.

Most viszont már oda is leszivárogtak az erőszakos kéregetők, ordibáló, kötekedő alakok. Rájöttek, hogy a metró személyzete nem tud velük sok mindent kezdeni, maximum leszállnak a következő megállónál és elrohannak.

Néhány hete egy nagydarab c.gány férfi énekelt torka szakadtából a 2-es metrón, majd izomból elkezdte verni az ajtót, elég ijesztő helyzet volt. Természetesen semmiféle következménye nem lett. Bezzeg ha én kezdenék el ordibálni, és verni a metró ajtaját, már a következő állomáson szállítanának is le.

2023. jún. 2. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!