Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Akarhatott valamit, ha úgy...

Akarhatott valamit, ha úgy éreztem?

Figyelt kérdés

Annyira egyértelmű jeleket nem adott, de mégis volt egy olyan érzésem, mintha felkeltettem volna a figyelmét. Előfordult máskor is, hogy rám mosolyogtak, de akkor nem volt ez a megérzésem.

Ha felmerül, hogy lehet akar valamit, akkor annak lehet valóságalapja?

2023. febr. 28. 23:13
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Vagy igen, vagy nem.
2023. febr. 28. 23:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Milyen szituációban volt ez a jelenet? Elsőnek találkoztál az illetővel?

Nehéz válaszolni hogy keveset tudni a történetről!

2023. febr. 28. 23:17
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem az egzakt történet a lényeg, hanem ha ez a megérzés támad valakivel kapcsolatban, akkor annak lehet-e hinni. Valaki például hiába mosolyog rám, érzem, hogy kedvességből teszi, nem gondolok bele többet. Másnál meg érzem, hogy mintha akarna valamit.

Lehetne arra fogni, hogy biztos attól függ, hogy ki tetszik meg ki nem, de ebben az esetben az illető pont nem tetszett.

2023. febr. 28. 23:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, akiknek jól megy ez, hogy érezzék a kulonbséget, vannak akiknek nem. Nem tudjuk, te melyik vagy. Volt munkahelyemen volt egy csúnyácska, molett, szótlan lány, de kedvességből az első napjaimon rá is mosolyogtam, mint mindenki másra. Egy hétre rá odajött, és szó nélkül egy papírfecnit tömködött a mellényzsebembe, az email címével... szóval ilyen is van
2023. febr. 28. 23:42
 5/10 anonim ***** válasza:
62%
Csak ha belemarkol a seggedbe. Mert a 70 éves néni is mosolyog, mégse akar semmit.
2023. márc. 1. 00:11
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
4: Ez olyan romantikus...
2023. márc. 1. 00:20
 7/10 A kérdező kommentje:

#4 Igen, azért jelentősen közrejátszik ebben is az ember személyisége es tapaszalatai.

# 5 Lehet csak hisszük, hogy a 70 éves néni/bácsi nem akar semmit. Úgy tartja a mondás, hogy a vén kecske is megnyalja a sót. :-))

2023. márc. 1. 00:22
 8/10 NTBS ***** válasza:
Igen.
2023. márc. 1. 06:45
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a fogadó fél veheti rosszul a jeleket, hanem a másik is kommunikálhat rosszul, én is értettem már félre valakit, akinek a viselkedése olyan volt, nekem volt persze kellemetlen, ő nem érzékelte, hogy félreérthetően viselkedik. Aztán továbbléptem.
2023. márc. 1. 07:44
 10/10 A kérdező kommentje:
#9 Ez is benne van a pakliban.
2023. márc. 1. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!