Milyen Müller Cecilia-elszólásokat ismertek az alábbiakon kívül és vajon melyikkel mit akarhatott közölni eredetileg?
-nyunyóka
-hipós vízben mossuk a tojást
-csak az menjen orvoshoz aki egészséges
-csak az menjen ki a halottak napján a temetőbe, akinek halottai is vannak
- a vezető üljön elől
Azért annyira nem értelmezhetetlen, hogy mit is akart - mondjuk szerintem is nevetséges a néni gügyögése és idióta előadásmódja, de azért elég egyértelmű hogy mit akart közölni.
nyunyóka = a kisgyerekek kedvenc kis kendője, pokróca (ne vigye a gyerek a csupa nyál holmit magával közöségbe)
hipós tojás = fertőtlenítés
egészségesen orvoshoz = ha lázas vagy és köhögsz akkor telefonon hívd fel a dokid, ne ülj be mások közé a rendelőbe
halottak napja = egyértelmű, akkor menj ki ha nyugszik ott valakid - vannak akik a hangulat miatt kimennek sétálni úgy is, hogy nincs konkrétan ott halottjuk
vezető = ezt nem hallottam tőle, passz, nem tudom miről van szó
Én adtam egyedül releváns választ eddig magára a kérdésre, miért csak én lettem lepontozva mégis? Kíváncsi lenék, köszönöm az indoklásokat!
Azért, mert nem vagy szimpatikus és okoskodsz itt nekünk.
Ment a piros, sorry.
Okoskodás egy kérdezős oldalon releváns választ adni? Ezt nem tudtam.
Ráadásul túl hosszan. Okosabbnak akartál látszani mint mi.
Megint ment a piros, sorry.
Félig? Mire nem válaszoltam? Oké, a vezetős dologra mert arról nem hallotta, egy ideje nem nézem az operatív szomszédokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!