Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit akarhatott volna a kislány...

Mit akarhatott volna a kislány? 19/L

Figyelt kérdés

Tegnap elmentem egy ház előtt, elsétáltam ott. Volt arra a kerítésnél egy kislány (kb 6-7 éves)

és azt mondta hogy várj, néni állj meg!

De én csak egyre messzebb mentem, miközben figyeltem őt.

Mi lehetett ez az egész? Mit akarhatott? Ha ma visszamennék arra és beszélnék vele?

Mit csináljak?

2023. máj. 9. 08:56
 1/9 anonim ***** válasza:
11%
Kérdezd meg mi baja! Lehet valami komolyabb fontosabb!
2023. máj. 9. 08:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, csak nyitott, kommunikálna emberekkel. Ő még nincs úgy elrontva mint a felnőttek (18+), nem bizalmatlan mindenki felé.
2023. máj. 9. 09:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg unatkozik, és emiatt próbál szóbaállni mindenkivel.
2023. máj. 9. 09:18
 4/9 anonim ***** válasza:
77%

Honnan tudjuk, hogy mit akarhatott?

Szerintem a legvalószínűbb, hogy unatkozott és minden arra járóhoz hozzászólt (aki szimpatikus volt neki).

2023. máj. 9. 09:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet mondani akart valamit, o ilyen tipus
2023. máj. 9. 09:30
 6/9 anonim ***** válasza:
34%
Csak a lelkiismereted volt.
2023. máj. 9. 09:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen kiabalos kislany biztos, hogy nem olyan, mint akinek el kellene menekulnie a bantalmazo otthonbol. El tudom kepzelni, hogy megallsz, es akkor talalja ki, hogy mit mondjon. Unatkozott es nem felenk.
2023. máj. 9. 11:40
 8/9 A kérdező kommentje:

Akik kíváncsiak a folytatásra:

Gondolkoztam rajta, de tegnap csak vissza mentem arra a környékre. Megkérdeztem a kislányt hogy mit szeretett volna tőlem. Azt mondta hogy játszani szeretett volna velem , mert egyedül szokott lenni otthon a szüleivel.

Lett egy új kis barátom. 🙂

2023. máj. 10. 11:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Na látod, nem kell mindig rémeket látni. A gyerekek általában aranyosak, rajtuk még nem csapódott le az a sok rossz és igazságtalanság ami majd felnőtt korában várja.
2023. máj. 10. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!