Miért hisz a bátyám még mindig 6 évesnek ? 16/L
Figyelt kérdés
Nagyon félt és ebből elegem van hogy tudnám megértetni vele hogy nem vagyok 6 éves már?2022. okt. 31. 20:07
2/16 anonim válasza:
Konkrétan? Eleve mért a bátyád tekinti feladatának, hogy vigyázzon rád?
3/16 anonim válasza:
Mert szeret. Orulj neki. En mindig szerettem volna ilyen tesot.
4/16 anonim válasza:
Há me egy 16 éves nem sokkal áll érettebb szinten, mint egy hat éves
5/16 anonim válasza:
Nagyon jól tudja, hogy minden 16 éves lány azt hiszi ő már olyan érett mint egy 30 éves nő, és tud magára vigyázni, közben megfogják és beb*sszák a kocsiba, vagy bulin bedrogozzák, aztán volt, nincs. Örülj neki, hogy törődik veled.
6/16 Noren1989 válasza:
Mert neki a kishuga vagy. Az leszel, míg meg nem hal.
7/16 anonim válasza:
Ha lenne egy 16 éves húgom, akit a buliban a 16 éves mutáló kis giliszták megpróbálnák leitatni és ágyba vinni, akkor lecsapnám, mint a taxiórát, a hugit meg megvédeném. Szerintem örülj neki. 16 évesen még bőven gondolsz hülyeségeket az életről, amiket később belátsz, hogy nem kellett volna.
8/16 anonim válasza:
5: nem csak az. iszik magától, drogozik magától, a nagy átlag 16 éves lány már végig ment az egész iskolán, mire elballag. Tisztelet a normális, kevés kivételnek. Pesti gimibe jártam, népszerű voltam, tudom ám milyenek a lányok.
9/16 anonim válasza:
Amíg fiatal, addig úgyse kap el betegséget a többiektől, mert fiatalok körében annyira még nem gyakori. Addig szexeljen, amíg fiatal.
Drogoknál meg nem maga a drog veszélyes, hanem ha valamivel szennyezve van.
10/16 anonim válasza:
"Drogoknál meg nem maga a drog veszélyes, "
Rég olvastam ekkora fasságot xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!