Miért hisz a bátyám még mindig 6 évesnek ? 16/L
Figyelt kérdés
Nagyon félt és ebből elegem van hogy tudnám megértetni vele hogy nem vagyok 6 éves már?2022. okt. 31. 20:07
11/16 anonim válasza:
Hát mondjuk úgy, hogy ha nem 6 éves lennél agyilag, akkor fel sem tennél ilyen kérdéseket, ezt nem bántásból, de a bátyád szeret, ha lenne neked is egy kistestvéred, vagy majd egy gyereked, akkor te is féltenéd őt, hidd el! 🙂 21/F
12/16 anonim válasza:
Inkább örülj neki, hogy figyel rád.
13/16 anonim válasza:
Hány éves a bátyád és miben korlátoz téged?
14/16 A kérdező kommentje:
Nem drogok és viszonylag ritkán bulizók de akkor otthon a barátnőimmel
2022. nov. 1. 12:13
16/16 anonim válasza:
nekem is bátyám van és a mai napig is szinte rám tapad. bátyus eléggé öntörvényű vele nem lehet szórakozni neki nem lehet ellent mondani. mindig megmondja mit és hogyan csináljak. nehéz vele de elfogadtam hogy ez van és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!