Lányok! Volt olyan, hogy nektek jött egy úr, de ti helybenhagytátok?
Figyelt kérdés
2023. febr. 27. 13:36
1/7 anonim válasza:
A "pasik" szoktak verekedni, az urak nem.
3/7 anonim válasza:
Eddig szerencsére nem támadtak meg, és biztos, hogy nem azzal reagálnék ilyesmire, hogy elkezdek verekedni, mint a maunika show-ban (nem vagyok ilyen telepi söpredék típus).
4/7 anonim válasza:
Nyilván értelmes ember ilyen pitiáner ügyekből nem csinál botrányt..
"Jaj most nekem jöttek,most szítverem a fejét" logikával a illető elég sittes logikával vagy kevés IQval rendelkezik.
Ember,ha kaját kiverik a kezedből,az még érhető,meg jogos,vagy direkt leöntenek,de hogy ilyenből????
5/7 anonim válasza:
ne tudjátok meg milyen jellemű nők vannak női börtönökben. és ha kijönnek hát vannak olyan megnyilvánulásaik hogy még pasiként is tartanék tőle. vissza nem üthetsz, illedelemből, de akkor mit csinálj? és ez még csak erősíti is az egójukat hogy "alákerülsz"
6/7 A kérdező kommentje:
Én 25 körüli német testépítő úr vagyok, de mindig örülnék, ha egy törékeny 45 körüli kislány verekedne velem!
2023. márc. 8. 10:19
7/7 anonim válasza:
Én akármelyik urat megütöm ha nekem jön. Sőt meg is rúgom ha úgy van... nem is akárhol rúgom meg!:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!