Feljelentettem a buszsofőrt és most félek vele utazni(?)
"Csak magyarázatot vártam tőle, és esetleg hogy megígéri, hogy nem megy el előbb soha többé. A késésre mindig lehet magyarázat,de a sietésre nem. Itt a munkámról és a megélhetésemről van szó."
a munkámról és megélhetésemről van szó, de négy perccel a busz menetrend szerinti indulása előtt még futótávolságra sem vagyok a megállótól... LOL
Nézd, ha tényleg rendszerszintű probléma az, hogy elmennek gyakran a buszok hamarabb, azt jelezni kell a szolgáltató felé. Egész egyszerűen azért, mert máskülönben ez nem fog változni. Mert mitől is tenné?
Innentől kezdve viszont kommunikációs stílus kérdése, hogy ez a jelzés okoz-e nehézséget a te és a buszvezető közötti napi interakciók során.
Nevetséges vagy kérdező, magyarázatot vártál, vagy ígéretet? Te minek nézed a buszsofőrt, és kinek képzeled magad?
Egyébként miért félsz vele utazni ezek után? Szerinted személyes vendettából majd karambolba viszi az emberekkel teli buszt, hogy veled kitoljon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!