Mondjuk lehet kultúráltan is örülni valaminek, nemkellene rongalni a közvagyont, mert nyert egy csapat. Sztem neked sem tetszene, hogy ha a kocsid latna kárát egy győztes meccsnek, vagy te szó nélkül hagynad, hogy rongaljak a parkoló autódat ? Sztem jol tette.
2023. ápr. 24. 09:03
12/25 anonim válasza:
"Megis mit kéne tenni egy GYŐZTES focimeccs után???"
Nem is tudom, mondjuk emberként viselkedni?
Én sosem értettem ezt a focidrukker mentalitást, hogy mindent szétb_szunk és őrült prolik módjára őrjöngünk mert a csapatunk nyert vagy veszített.
2023. ápr. 24. 09:47
13/25 anonim válasza:
"Mondjuk énekelni, kántálni akkor is fogok , ha ez nem minden civil utasnak tetszik."
Akárcsak a cigányok. Azok is kajabálnak, hangoskodnak a villamoson, nincsenek tekintettel a többi emberre, akik nem az ő ordítozásukat akarják hallgatni. Ebbe a kategóriába tartozni a focihuligánok is.
2023. ápr. 24. 09:51
14/25 anonim válasza:
*tartoznak
2023. ápr. 24. 09:52
15/25 anonim válasza:
Ha nem érted ezzel mi a probléma akkor nálad elég nagy gondok vannak kérdező.
2023. ápr. 24. 10:15
16/25 anonim válasza:
Normális. "Megis mit kéne tenni egy GYŐZTES focimeccs után?" Hát, mondjuk kulturáltan hazamenni, bontani egy sört és ágynak dönteni az asszonyt. Ezek nem ünnepeltek, hanem randalíroztak.
2023. ápr. 24. 10:27
17/25 anonim válasza:
Ez a mentalitás biztos valami nagyon mély ösztönt hoz elő némelyik "férfiból", alapból minek örülök annak, hogy 11 jól kereső ember, akikhez semmi közöm, valahogy elvégezte a munkáját? Értem én, hogy összetartó erő a csapatnak való drukkolás, meg a foci alapból kielégíti azt a térlátós, "fogd meg, kapd el, célozz jól" dolgot, amit utoljára talán az ősemberi vadászatok során élt át az ember, meg háborúban. De ne szórakozzunk már, ez az őrjöngés meccs után kb. olyan, mintha disznóvágás után az "igazi férfi" megfürödne a disznó vérében, hogy ő mekkora király. Szánalmas.
2023. ápr. 24. 10:29
18/25 anonim válasza:
Őrjöngeni lehet a stadionban meg előtte szabad téren. A tömegközlekedési eszközre csak akkor szálljatok fel, ha már annyira lehiggadtatok, hogy tudtok normálisan utazni.
Ami a hangoskodást illeti, bár nem örülök neki, azt még elviselném. De rongálásnak és garázdaságnak nincs helye a tömegközlekedésben.
2023. ápr. 24. 10:54
19/25 anonim válasza:
"Mondjuk énekelni, kántálni akkor is fogok , ha ez nem minden civil utasnak tetszik."
Akkor te sem vagy jobb az utolsó tróger cigány famíliánál, azok is üvölteni szoktak, tekintet nélkül másokra. Az ilyenekre igazság szerint nem rendőrt kéne hívni, hanem jól megverni.
2023. ápr. 24. 12:25
20/25 anonim válasza:
Kötelessége volt megtenni, és minden oka meg is volt rá minden jogi háttér nélkül is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!