Normális, hogy a villamosvezető rendőrt hív a győztes meccset ünneplő szurkolókra??
Múltkor olvastam...
Állítólag ugráltak meg ajtót rángattak a villamoson a szurkolók.
De ez miért baj? Megis mit kéne tenni egy GYŐZTES focimeccs után???
Talán nem kellene rongálni a villamost azért mert győztek.
Nem mindenkinek az élete a foci, és mások is voltak a villamoson, akik nem voltak kíváncsiak a csorda ordítására.
Mondjuk... lehetne például örülni?
Vagy egy jól sikerült ZH után természetesnek kéne venni, hogy minden diák ugrál és ajtót rángat a villamoson? (bár tény, a zh-n akár múlhat is valami)
Hát ezeket nem szurkolóknak hívnám hanem vadállat huligánoknak.
És ha én meg úgy ünnepelnék hogy beb@szom az ablakod egy féltéglával az miért baj hisz csak ünneplek.
Igen, végülis tök normális, hogy győztes meccs után szétverik a fél várost...
Akkor már csak egy kérdés: a többi sportág szurkolói miért tudnak egy győztes meccs után normálisan ünnepelni? Sose hallottam még olyat, hogy egy vízilabda vagy kézilabda meccs után garázdálkodtak volna.
Igen, normális.
Magam is drukker vagyok, de akkor sem ugrálok meg båszom szét a villamost, ha épp nyertünk. (Mondjuk énekelni, kántálni akkor is fogok , ha ez nem minden civil utasnak tetszik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!