Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ez tényleg azt jelentheti,...

Ez tényleg azt jelentheti, hogy a Volánbusz végre megoldja a sárga jegyleolvasók üzemeltetését?

Figyelt kérdés

Minden buszon van ilyen kis sárga képernyős qr kód olvasó évek óta, de még nem üzemelték be őket.

Az orszagberlet.hu oldalon ezt találtam:

“Az autóbuszra való felszálláskor az autóbuszvezető közelében található készüléken be kell olvastatnod a bérleten látható kódot, majd a bérletet és az azon szereplő igazolványt is meg kell mutatnod az autóbuszvezetőnek.”

Ez tényleg azt jelenti, hogy mostantól végre nem a sofőr fogja hasból megmondani, hogy jó-e a bérlet vagy nem?

2023. ápr. 18. 21:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon remélem! Bizakodó vagyok, mert az utóbbi pár napban már minden buszon piros fényt adott ki magából az olvasó, amikor utaztam, tehát elvileg már üzemelnek.
2023. ápr. 18. 22:29
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Pont múlt héten tettem fel egy kérdést erről a sárga kütyüről, és ott érkezett egy válasz:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__tomegkozlekedes__..

Nekem is írták, hogy valószínűleg jövő hónaptól élesek. Én is most már bizakodó vagyok, mert jómagam is láttam már, hogy egyre kevesebb buszon van letakarva, szóval készülődnek az élesítésre.

2023. ápr. 19. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!