Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ez buszon mások számára...

Ez buszon mások számára komolyan pozitív, jó dolog én meg beteges vagyok hogy kiakadok rajta?

Figyelt kérdés
Hogy felszáll egy családos csürhe üvöltöző gyerekekkel. Mások ezt élvezik nézni, hallgatni egész úton, amitől engem a hideg kiráz? Mert úgy nézem másoknak ez tetszik
2023. ápr. 15. 15:13
 1/7 anonim válasza:
4%
Egy elmebeteg vilàgban ahhol az agyontanùlt politikusok (vezetők) atommal fenyegetìk egymàst mègis mit vàrsz?
2023. ápr. 15. 15:27
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Nehéz megmondani, az üvöltöző csürhétől én is kiakadnék. De lehet, ahol te őket látod, én egy normális családot látok, aranyosan csivitelő helyes gyerekekkel, és igen, ők nekem pozitívak.
2023. ápr. 15. 15:40
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
Tessék? Kinek tetszik?
2023. ápr. 15. 17:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igazából az itt a kérdés, hol kezdődik nálad az üvöltözés. Alapvetően a gyerekek életkoruknál fogva hangosabbak, mint a felnőttek többsége , akik egyszerűen már megtanulták azokat a társas viselkedési normákat, amit a gyerekek még csak tanulnak. Ez egy abszolút természetes dolog, egészséges jelenség.
2023. ápr. 15. 18:46
 5/7 anonim válasza:
0%

Én gyerekként mindig csendben voltam az ilyen helyeken, mert eleve utáltam volna, ha idegenek néznek.

Szóval egyáltalán nem természetes, ha valakik nem tudnak viselkedni, mert nem neveli őket senki...

2023. ápr. 15. 19:05
 6/7 anonim ***** válasza:
66%

A gyerekeknek az a mesterségük, hogy zajosak. Vagy kacarásznak, vagy sírnak.

Nem tudom ki mondta: a gyerekek egy bizonyos életkor alatt nem tudnak, később nem akarnak halkan beszélni.

Öreg, mogorva bácsi vagyok már.

De jobban elviselek egy iskolányi gyereket, mint egynémely felnőttet.

2023. ápr. 15. 19:21
 7/7 anonim ***** válasza:
5-ös, ha jól sejtem, te nem sokat foglalkozol gyerekekkel. Egész egyszerűen életkori sajátosságról beszélünk, nem nevelés, neveltetés kérdése.
2023. ápr. 16. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!