Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Létezik Budapestnek két olyan...

Létezik Budapestnek két olyan pontja, amik között menetrendszerűen 7 darab járművel a leggyorsabb utazni?

Figyelt kérdés
Olyan van, ahol 6 jármű kell a leggyorsabb utazáshoz.
2023. febr. 16. 23:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Bő fél, szűk háromnegyed = 35-45 perc.

Bő óra: 65-75 perc.

Összeadva legjobb esetben 100 perc, legrosszabb esetben 120 perc. Én nem is mondtam, hogy nem ugyanazt a 100-110 percet kapjuk. Csak azt mondtam, hogy ugyanennyi időt hat helyett három járművel is meg lehet kapni. Mert ugye a kérdés arról szólt, hogy miért kell hat jármű. Nem kell.

2023. febr. 20. 15:31
 22/25 anonim ***** válasza:
Ja, és kiegészítettem azzal: minél többet szállsz át, az átszállások közti apró séták és a várakozási idők megdobják. Tehát 3 busszal 100-110 perc, 6 járművel 100+120 perc + amennyivel több 5 átszállás, mint 2. Továbbra is egy időkategória, csak éppen nem igaz a kezdeti állítás, hogy 6 járművel feltétlenül a leggyorsabb. Ha küldesz egy postacímet, küldök egy negyedik osztályos olvasókönyvet.
2023. febr. 20. 15:33
 23/25 anonim ***** válasza:
De, feltétlenül a leggyorsabb 6 járművel. Meg kell nézni a menetrendet, és meglátod, hogy az a leggyorsabb. Most nem idézek konkrét menetrendet, mert akkor jönne a következő kifogásod, hogy átszállásoknál 5 perces sétát kell számolni, nem 2 perceset, meg te amúgy is más napszakra gondoltál, stb.
2023. febr. 20. 17:56
 24/25 anonim ***** válasza:
#23 Nem, nem jönne, mert annyira azért nem vagyok invesztálva ebbe a kérdésbe, hogy még csak nem is a kérdezőtől ilyen apróságokra figyeljek. Amúgy is, ha valahova nekem több mint 40 perc eljutnom, akkor vagy motorra ülök, vagy nem megyek oda. Kivéve, ha üzleti célú a dolog, de akkor beszámolom órabérbe az utazási időmet is. Mert ugye milyen élethelyzet az, hogy Simongát utcába Csepel végére megyek? Tudtommal normális ember munkát is úgy keres, hogy emberi idő legyen a tömegközlekedés oda-vissza.
2023. febr. 21. 00:59
 25/25 anonim ***** válasza:
De ha neked jólesik, legyen, 6 járművel gyorsabb, egy HÉV mind felett, HÉV nélkül nem is lehet utazni. (Mondjuk a busz annyira ráz, hogy nem bírom a rejtvényemet fejteni, szóval én sem szeretem, szóval valahol megértem.) Ha szerinted gyorsabb, hát legyen. Szerintem nem, de mondom, nem járok életvitelszerűen a világ két vége között.
2023. febr. 21. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!