Miért történik állandóan baleset a tömegközlekedésben?
Vessük el azt, hogy a kérdező mennyire felkészületlen ezekben a kérdésekben, és mennyire vezeti provokatív szándék vagy elfogultság.
A büntetőfékezés a magyar jogban bűncselekmény, és azon belül szándékos. Gondatlan büntetőfékezés nincs.
Ha én egy agresszív, elmeháborodott őrült vagyok autóban, és besatuzok a másik előtt, hogy ráijesszek, megneveljem, ha elég ügyes és szerencsés vagyok, akkor soha nem derül ki a dolog.
A villamos kötött pályán tud közlekedni. A büntetőfékező nem tud elmenekülni. Mögötte a kollágája van, akivel azonos szolgálati helyről (?), kocsiszínből indulnak el és érkeznek.
Ha megengedjük, hogy van ilyen, létezhet az, hogy a munkatársammal annyira rossz viszonyban vagyunk, hogy nem egy eldugott helyen verekedek össze vele, hanem emberek életét veszélyeztetve forgalomban szórakozom vele?
Kérezdő, szerinted ez mennyire életszerű?
Idén másodjára ütköztek villamosok (év vége van), vagyis állandóan balesetet csinálnak.
Értjük, a zárt osztályon ezt jelenti az "állandóan".
Hej, kérdező, ha még azt is figyelnéd, hogy az autósok évente hány karambolt csinálnak! Berosálnál az ijedtségtől!
:-))))
„Az elsődleges feltételezések szerint a balesetet a villamos járművezetőjének rosszulléte okozta. A balesetben megsérült munkatársunkat jelenleg kórházban ápolják, állapota stabil.”
Nesze neked büntetőfék! :-D
#16: kétszer engedték ki onnan, és mind a kétszer pont akkor történt ilyesmi.
Ez az ő értelmezésében "állandóan". :-D
És IGEN! amit a 17-es ír..... A kérdező nem a jólértesültségéről híres....
Szerintem ő szokta kiírni az összes többi ilyen közlekedős marhaságot...
Mi ez a marhaság? Nem is történik állandóan baleset a tömegközlekedésben.
Viszont amikor mégis történik, az pont a tömegközlekedés biztonságos voltából adódóan hírré válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!